Намаляващата луна оставя 3 зодии без пари. Три зодии ще

...
Намаляващата луна оставя 3 зодии без пари. Три зодии ще
Коментари Харесай

Намаляващата луна оставя 3 зодии без пари

Намаляващата луна оставя 3 зодии без пари. Три зодии ще останат без пари поради намаляващата луна, която ще продължи до 20 януари.

Близнаците би трябвало да се приготвят за непредвидени разноски. Това могат да бъдат разноските за лекуване, проучвания, визити при лекари, козметолози и други сходни. Възможни са и непредвидени пътувания, за които ще би трябвало да похарчат всичките си спестявания. Възможно е да им се наложи заплащането на налози, такси и други разноски.

Представителите на тази зодия няма да пестят и ще похарчат всичките си пари, с цел да зарадват околните си. Но тази неподходяща обстановка за тях няма да продължи дълго и до края на месеца финансовото им положение ще се стабилизира. Астролозите поучават преди 23 януари Везните да се откажат от импулсивните покупки, даже в случай че това е покупка с доста преференциална отстъпка, написа actualno.com.

Според астролозите представителите на тази зодия имат някакви минимални спестявания „ за черни дни “, които ще е по-добре да не харчат. Но точно те ще са единственото им избавление по време на намаляващата луна през януари и няколко дни по-късно.  Съветът към Козирозите е да се опитат да спестят средствата си, вместо да се надяват на нов източник на приходи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР