Намаляване на данъка за автомобилите, довършването на дългогодишни инфраструктурни проекти,

...
Намаляване на данъка за автомобилите, довършването на дългогодишни инфраструктурни проекти,
Коментари Харесай

Битка или договорка в управляващата коалиция за кметското място в Пловдив

Намаляване на налога за колите, довършването на дългогодишни инфраструктурни планове, възстановяване на трафика, ограничения против презастрояването, повишение на приходите на пловдивчани и проверка на досегашното ръководство. Това дават обещание главните претенденти за кмет на Пловдив. След локалните избори градът сигурно ще се ръководи от нов човек, защото актуалният кмет Иван Тотев (ГЕРБ) предстоящо не се кандидатира за трети мандат поради " аления картон " от премиера Бойко Борисов.

От много време насам любимецът на Борисов в Пловдив е Здравко Димитров, който до момента беше регионален шеф, а сега води акция за кметския пост. Основният му съперник е Славчо Атанасов (НФСБ-ВМРО). Почти несъмнено е, че окончателният победител ще стане прочут след балотаж посред им.

Другите съществени претенденти са Николай Радев от Българска социалистическа партия, адв. Георги Колев от Земеделски съюз " Александър Стамболийски ", Дани Каназирева от " Съюз за Пловдив ", Атанас Костов от " Демократична България ".

Както и до момента, общинският съвет се обрисува да е пъстър и в него да влязат 7-8 обединения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР