намали цените на всички актуални модели смартфони и таблети на

...
намали цените на всички актуални модели смартфони и таблети на
Коментари Харесай

Модели на Samsung се предлагат с до 50% отстъпка от А1 до края на месец март

намали цените на всички настоящи модели смарт телефони и таблети на Samsung, които се оферират от компанията. Намалението доближава 50% или 320 лв. и ще продължи до края на месец март, а от него могат да се възползват както клиентите на онлайн магазина на А1, по този начин и на комерсиалните обекти на телекома, които изберат абонамент за мобилен проект.
Изборът от устройства е извънредно необятен – от бюджетни оферти като Samsung A20e и A21S, които се оферират с 50% понижение, до междинния клас смарт телефони Galaxy A51 и A71 с 25% отстъпка. Клиентите на телекома могат да избират и от флагманите и последното потомство артикули на Samsung като Galaxy S20 FE с 15% по-ниска цена и Galaxy S21 Ultra 256 GB, където понижението е съвсем 200 лв.. Сгъваемият Galaxy Z Fold2 също е част от акцията и е разполагаем с 324 лв. понижение с проект A1 ONE Unlimited 2XL.
 50 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост с А1 ONE Unlimited 2XL 50 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост с А1 ONE Unlimited 2XL
Дни след старта на най-новата промоционална акция на А1, тарифният проект А1 ONE Unlimited 2XL се радва на засилен интерес измежду клиент...
Предложенията са налични за клиентите, които сключат абонамент с някои от мобилните проекти A1 ONE Unlimited, които също имат промоционални условия до края на март. В момента проектът A1 ONE Unlimited 2XL се предлага с 50 000 МВ на оптималната скорост на месец и неограничени минути за целия период на контракта, а цената му е 29,99 лв. на месец. В абонамента са включени мобилна телевизия Xplore TV GO с 60+ ТВ канала, измежду които едни от най-популярните у нас спортни ТВ стратегии – MAX Sport и Diema Sport.
обгръща и таблетите. При тях понижението доближава 20% от цената при подписване на проект A1 Surf XS или по-висок. Сред промоционалните модели са Galaxy Tab A7, Galaxy Tab S7 и Galaxy Tab S7+ 5G.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР