Наложи се Филип Буков да напусне екстремното шоу Сървайвър доста

...
Наложи се Филип Буков да напусне екстремното шоу Сървайвър доста
Коментари Харесай

Лекари в мрежата разсъждават за здравословните проблеми на Филип Буков

Наложи се Филип Буков да напусне рисковото шоу " Сървайвър " много рано, поради открити сърдечни проблеми.

Точно те провокираха същинско учудване измежду почитателите на артиста, който бе апетитен и от мнозина в мрежата за любимец за продобиване на тазгодишното риалити.

Да, но ориста реши друго за него, най-малко към този момент. Проблемите със сърцето изненадаха мнозина, защото Филип Буков води много здравословен метод на живот, спортува всеки ден и поддържа забележителна физическа форма.

" Това е характерен проблем със сърцето след изкаран коронавирус. С времето нервната система, контролираща сърцето, ще се възвърне, само че би трябвало да заобикаля рискови натоварвания като " Сървайвър ". Правилно решение ", гласи един от многото мнения след изненадващото овакантяване на артиста.

Склонни сме да повярваме, защото през декември 2020 година Филип Буков се разболя от коронавирус, като тогава се говореше, че в огнище на болест се е трансформирала снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ", в който той участваше. Дали е по този начин обаче, можем единствено да гадаем, написа blitz.bg

Между краткотрайно с изключение на Филип Буков, със " Сървайвър " вечно се раздели и моделката Марго Купър, която си потегли поради събрани минимум зрителски гласове (10.166%). Тя беше номинирана дружно с актрисата Снежана Макавеева и ресторантьорката Божана Кацарова, само че не съумя да резервира мястото си и да продължи напред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР