НАЛОЖЕНАТА МИ ЗАБРАНА за напускане на страната е НЕЗАКОННА –

...
НАЛОЖЕНАТА МИ ЗАБРАНА за напускане на страната е НЕЗАКОННА –
Коментари Харесай

Г. Георгиев: Наложената ми забрана за напускане на страта е незаконна, прокурорско мракобесие!

НАЛОЖЕНАТА МИ ЗАБРАНА за овакантяване на страната е НЕЗАКОННА – прокурорско мракобесие! Истината отвън страстта – юридически разбор на дейностите на прокуратурата.
През цялото време прокуратурата е била наясно за задачата на пътуването и дейностите на държавното обвиняване са с единствената цел да осуетят трансплантацията. Това всъщност е опит за ликвидиране. Заличаването на юрист Хаджигенов от прокуратурата по делото е втори мракобесен ход, който е невиждан за демократичната история на България. Причиненият стрес и смут на фамилията слагат в риск и заплашват така и така тежко повреденото здраве на Мариела.

Живеем в режим на мафиотска тирания, а прокуратурата е превърната в мутренска бригада за налагане на този незаконен диктат. Това е страната на Гешев, Цацаров, Борисов и Пеевски. Потъпкват се Конституция, цивилен и човешки права. Мрак.

В страната на мафията свободните и непримирмите са преследвани и оповестени за нарушители, а мафиотите, ченгетата, мутрите и олигарсите са завладяли всички институции и управляващи.

БОЕЦ продължаваме борбата против мафията и системата, които ни убиват.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР