Налице са всички организационни условия тол системата да стартира от

...
Налице са всички организационни условия тол системата да стартира от
Коментари Харесай

АПИ: Няма причина ТОЛ системата да не стартира на 1 март

Налице са всички организационни условия тол системата да започва от 1 март. Това сподели проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) по време на представянето на тол системата пред членовете на Българското обединяване на водачите, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".
Проф. Олег Асенов благодари за поканата на Българското обединяване на водачите.
" За нас е наслаждение, поредна среща с сътрудниците от транспортния отрасъл да представим напредъка в развиването на нашата активност по въвеждане на тол системата от 1 март ", сподели при започване на срещата с членовете на Българското обединяване на водачите проф. Асенов.
Припомняме, че тол системата ще започва с такси, които превозвачите предложат и с понижен на половина обсег – единствено върху автомагистрали и първи клас пътища (около 3 100 км). След три месеца комерсиална употреба на тол системата, анализите дружно с превозвачите ще покажат дали с по-ниски цени и сведен обсег, приходите, които страната чака от тол такси ще бъдат същите като към този момент заложените в бюджета. Очакват се доходи от към 40-60 млн. лева месечно от тол такси, което на годишна база прави към 450 млн. лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР