Налице са първите данни за сериозни успехи на започналата преди

...
Налице са първите данни за сериозни успехи на започналата преди
Коментари Харесай

Иван Гешев: Налице са първите данни за сериозни успехи в акцията срещу наркоразпространението

Налице са първите данни за съществени триумфи на почналата преди седмица акция против наркоразпространението. Това сподели пред публицисти в Благоевград основният прокурор Иван Гешев.

На въпрос до каква степен е огромен казусът с наркоразпространението, Гешев отговори: „ Проблемът е огромен поради дейностите на един предходен министър на вътрешните работи, който в някаква степен е блокирал взаимната работа на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. "

Иван Гешев означи, че Специализираната прокуратура е била „ най-ефективният инструмент за битка с проведената престъпност ": „ Виждаме резултатите, които са все още, а това са опиати, които заливат нашите улици и тровят нашите деца. "

Главният прокурор уточни, че е окуражен, че с актуалното управление на Министерство на вътрешните работи и напредъкът, който вижда при взаимоотношението, може да се решат огромна част от проблемите.

Иван Гешев е в Благоевград по покана на Общинския съвет по наркотични субстанции в Благоевград, по отношение на връчване на премиите „ Страхливият умира всеки ден, смелият - единствено един път ", която е в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР