Налице е нарастващо разбиране сред западните съюзници, че Украйна губи

...
Налице е нарастващо разбиране сред западните съюзници, че Украйна губи
Коментари Харесай

The Standart: Владимир Путин може да е на седмици от пробив в Украйна

Налице е възходящо схващане измежду западните съдружници, че Украйна губи войната против Русия и до лятото може да се изправи пред проваляне, пише The Standart.

Русия удря фронтовите линии с артилерийски, ракетен и безпилотен огън - и с над пет пъти по-голяма скорост, която украинската войска може да отговори. Войските на Володимир Зеленски са изтощени – откакто устояха в някои браншове на по-голяма централизация на идваща артилерия, в сравнение с при Сома през 1916 година или при Бокаж в Нормандия след D-Day през 1944 година

Отговорът на Запада беше несиметричен по отношение на вероятността за съветски пробив в границите на седмици. Артилерийските ресурси, даже за личните им арсенали в случаите на Англия, Германия и Съединени американски щати, няма да бъдат попълнени изцяло още две години. Германия усили разноските за защита, само че отхвърля да изпрати изменящи разпоредбите оръжия като ракетата Taurus.

Съюзниците в НАТО и Европейски Съюз би трябвало да имат координирана тактика, с цел да предотвратят бедствието в Украйна тъкмо в този момент. Ако Зеленски бъде надвит, Киев и Одеса превърнати в люспи, западните съдружници ще би трябвало да създадат още повече, с цел да отговорят. След клането в Крокус Сити Хол Владимир Путин даде да се разбере, че борбата му в този момент не е единствено против „ неонацистката “ Украйна, само че и против „ неонацисткия Запад “, от който режимът в Киев е просто водач на марката.

Западният съюз наподобява необичайно при шестици и седмици. Американската украинска политика е впримчена от вътрешни битки в Конгреса. Европейски сътрудници като Германия, лимитираната от газ Италия и Испания прикрито или очевидно търсят договорка с Русия.

Балтийските и северните съдружници поеха ролята на Касандра, цялостна с интуиции и натурализъм. Те споделят, с доста доказателства, че военният режим на Путин няма да спре на границите на Украйна. Подобно на Макбет той е толкоз потънал в кръв, че връщането обратно би било също толкоз досадно, колкото и продължаването.

Той към този момент е изгубил 405 000 за две години борби и с 1,3 милиона, ангажирани във войната - с вероятността да извика още 1,5 милиона до 2027 година Украйна е изгубила към 385 000.

За Англия е време за инспекция на действителността. Нашите държавни управления се хвалят, че харчим повече от 2,1 % от Брутният вътрешен продукт – само че цифрата работи единствено в случай че включите пенсиите и цялостния набор от обществени заплащания. Необходим е елементарен, удобен обзор на защитата в границите на месеци след встъпването в служба на идващото държавно управление.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР