Наличието на професионално направен и добре поддържан сайт е от

...
Наличието на професионално направен и добре поддържан сайт е от
Коментари Харесай

Защо да изберем VPS хостинг за сайта си?

Наличието на професионално изработен и добре поддържан уебсайт е от изключително значение освен за бизнеса, само че и за доста частни консуматори. В основата на всичко това стои хостинг услугата, която избирате, и нейните благоприятни условия. Подобни услуги се оферират от профилирани компании като NS1. Едно от настоящите оферти в тази сфера е VPS (виртуален сървър). За да стигнем до него обаче, дано се срещнем в резюме с други две известни услуги – споделен хостинг и нает сървър.

Споделеният хостинг е най-популярното решение и предлага разполагането на голям брой уеб уеб сайтове на един хардуерен сървър. Тук те споделят изчислителните запаси на машината, в това число дисково пространство, процесорна мощност и други Потребителите имат достъп до „ своята част “ от сървъра чрез надзорен панел, от който могат да ръководят плана си.

При наетия сървър плановете ви употребяват задачите запаси на даден физически сървър. Тук систематичните настройки са направени съгласно потребностите ви и имате цялостен надзор върху сървъра. Както можете и да се досетите, този вид хостинг е и измежду по-скъпите услуги, защото получавате ексклузивност върху цяла сървърна настройка.

След като се запознахме напълно в резюме с тези две решения, е време да преминем и към VPS хостинга, който търпи съществено развиване и предлага високи равнища на успеваемост и непоклатимост. В основата на това е въвеждането на облачните услуги. Особеностите на решението са в това, че се употребява технология, която разрешава на един физически сървър да работят голям брой виртуални такива. По този метод получавате обособена сървърна система, която употребява част от процесора, паметта и мрежата на хардуерния сървър. Всеки консуматор разполага с обособена операционна система на машината, която дава отговор за неговия план.

Предлаганият от NS1 VPS хостинг дава функционалността на наетия сървър, само че на доста по-ниска цена. Това е разумно, защото при наетия сървър заплащате за всички запаси и цената зависи от мощта, с която разполага той. Цената на VPS услугата е по-ниска поради това, че заплащате за част от ресурсите на физическата машина. Въпреки това имате същата функционалност и висока сигурност, която дава личният сървър.

Защо да предпочетете VPS пред споделения хостинг? Накратко, тъй като споделеното решение не може да подсигурява експедитивност и надеждност. Там са ситуирани още стотици уеб сайтове, което поражда и опасности за сигурността. Ако един от тези планове бъде нападнат, това може да засегне и вашия уебсайт. VPS хостинг решението дава доста по-висока сигурност и обезпечени запаси 24 часа в денонощието за бърза работа на уеб страницата. Наличието на обезпечени сървърни запаси под формата на процесорна мощност и оперативна памет вършат услугата извънредно надеждна и подсигурява бързото зареждане на уеб страницата ви.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР