Наличието на обещаващи тийнейджъри като Фил Фодън и Калъм Хъдсън-Одой

...
Наличието на обещаващи тийнейджъри като Фил Фодън и Калъм Хъдсън-Одой
Коментари Харесай

Англия е готова да спечели Европейското първенство през 2020-а, смята Де Бройне

Наличието на обещаващи младежи като Фил Фодън и Калъм Хъдсън-Одой за причина да се построи един мощен народен тим на Англия плюс наличните играчи и да се бори за европейската купа дружно с Франция. Това съобщи крилото на Манчестър Сити и белгийски национал Кевин де Бройне. Продуктът на школата на Манчестър Сити Фил Фодън направи дебют във Висшата лига в сряда, излизайки на терена паралелно до Де Бройне, а белгиецът е впечатлен от представянето му.

Kevin De Bruyne "I told the England guys a week ago that you should win the Euros, I think they are favourites, with France. "
— Sky Sports (@SkySports) April 4, 2019
"Преди седмица споделих на играещите за британския народен тим, че би трябвало да завоюват Европейското състезание. Те са любимци, дружно с Франция. Виждам, че множеството от националите на Англия към този момент са одобрени и дружно с бъдещето, което идва, нещата наподобяват доста съществени. И до момента в който Хъдсън-Одой направи дебюта си за Англия през март в европейските квалификации против Чехия и Черна гора, то Фодън към момента не е издирван от националния селекционер Гарет Саутгейт.

Де Бройне добави, че не вижда причина за това закъснение от страна на селекционера. "Дайте му време. И не тъй като е титуляр в избрани мачове, не тъй като би трябвало да стартира мачовете като титуляр. Но би трябвало да бъде в националния тим в един миг. Ако Фил напредва добре, то той има всички шансове да попадне в отбора на Гарет Саутгейт на Евро 2020 и да бъде титуляр за Англия, съобщи още Кевин де Бройне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР