Наличието на невидими фини частици протичащи в пространството е повече

...
Наличието на невидими фини частици протичащи в пространството е повече
Коментари Харесай

Магията е изкуствен вирус, води до необратими процеси

Наличието на невидими фини частици протичащи в пространството е повече от факт. Тези флуиди се разделят на две, позитивни и негативни - отрицателни. Това естествено събитие е феномен и не въздейства нездравословно на хората, само че когато дадени човешки човеци посредством своите неприятни намерения задействат двата заряда, тогава към този момент приказваме за нападателна атака-магия, която несъмнено вреди на една или повече персони.

Магията е неестествен вирус

За образец ще дам следното: При смяна на времето се дава причина за остра вирусна зараза - вируси. В случай, че се построи стратегия, която да генерира неестествен вариант - вирус към този момент приказваме за съзнателно разболяване. Подобно е и с нападателната отрицателна офанзива, или Магията е отрицателна стратегия за рискови вируси.

Когато имаме съществуване на магия се получава източване от нервния флуид (от циркулиращият кръг на йонизираните частици )и надлежно спад на човешката витална сила. Тъй като отрицателните частици се построяват в мощно изразена математическа прогресия(масирани наслагвания) и това води до деформиране или разреждане на астралното тяло при индивида.

Магията е кодирана осведомителна стратегия

Всяка дума, тон, жест, взор или предмет в един миг биха могли да се трансфорат в зареден притежател на отрицателното, магия - Агресивна Негативна Атака. При подобен притежател с негативен знак се получава какофония в човешкият организъм като цяло, физически и душевен. По тези аргументи съм на мнение, че магията не би могла да се скапва, а да се внесе естетика на чакри, аура и излъчване-биополе.

Цветанка Маринова споделя: „ Магията е кодирана осведомителна стратегия, която трансформира житейската ти линия към плюс или минус. Съществуват няколко типа стратегии. Има ефирни стратегии и когато се кажат избрани думи, които са код, това ефирно пространство се отваря все едно натискаш център на клавиатурата и името влиза в тази енергийна стратегия. Това е по-точно магическа стратегия, не енергийна. И за жалост, когато става въпрос за неприятни неща, тя доста бързо се задейства. Тази отрицателна стратегия те трансформира, а и хората в близост стартират интуитивно да го усещат и да имат неприятно отношение към теб също по този начин “.

Магиите водят до необратими процеси и заболявания

Валери Цветков: В България към този миг са известни към 40 типа вълшебства, които се демонстрират в близо 2500 разновидности. Големият проблем при магиите произтича от следният факт - енергийните центрове (чакрите) от 1-ва до 3-та работят с сили от Земята. 4-та (сърдечната чакра) работи с сили и от Земята и от Космоса. Останалите 3 - от 5 - та до 7- ма чакра работят с сили единствено от Космоса.

Чрез осъществяване на вълшебства се прекъсва естественото протичане на нервните импулси, тръгващи от централната нервна система и преминаващи по гръбначният дирек. Оттук стартират да страдат и органите и системите, които се намират под нивото на влияние на паразитиращата душа.

В случай, че имате чувство за осъществена магия (Агресивна Негативна Атака), бихте могли да се свържете с мен. Ще се хармонизират патогенните зони посредством минерали и кристали и нещата ще влязат в нужният си темп. Магията не се скапва като цяло, тази отрицателна офанзива следва да се хармонизира.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР