Наличен кислород в болниците има, но постоянно има сигнали от

...
Наличен кислород в болниците има, но постоянно има сигнали от
Коментари Харесай

Д-р Маджаров: Локдаунът сега е безсмислен

Наличен О2 в лечебните заведения има, само че непрекъснато има сигнали от лечебни заведения, които изчерпват количествата си. Това съобщи ръководителят на Българския лекарски съюз Иван Маджаров.

Според него точно това поражда непрестанно напрежение в системата.

" Не мисля, че моментът да затваряме страната е в този момент. Ако трябваше да го създадем, трябваше да е по-рано. Една такава мярка в този момент може докара до всеобщи митинги и по-скоро ще има противоположен резултат. Цялата политическа неустойчивост се отразява и на способността ни да се преборим с рецесията, даже със спада на престижите при политиците. Експертните отзиви също бяха повлияни от политическите отзиви ", разяснява Мадждаров пред бТВ.

В лечебните заведения всеки ден се сблъскваш с една алтернатива - дали да изпишеш някого, с цел да влезе различен, който има потребност от хоспитализация и по какъв начин да дадеш О2 на някой, откакто леглата с О2 са заети, сподели още той.

В сегашните условия прекомерно безгрижно огромна част от нашите сънародници си разрешават да оставят избора в ръцете на ориста и свободно си живеят на воля, и когато се разболеят, още веднъж боледуват на воля, безапелационен бе той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР