Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват

...
Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват
Коментари Харесай

Как астрологията обяснява Клуб 27?

Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват на тази възраст. 

Членството в клуб 27 се трансформира в известна фраза, откакто някои известни персони като че ли умряха на една и съща възраст.

Тъй като това се случва толкоз постоянно, когато първият записан е великият блус музикант Робърт Джонсън през целия път през 1938 година, медиите безусловно са измислили фразата „ The 27 Club “, с цел да се отнасят към всички музиканти и артисти, които се поддават на тази орис.

Този лист включва Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кърт Кобейн и даже Ейми Уайнхаус, която даже три години преди този момент пееше за страха си да почине на 27 години.

Въпреки че, се допуска, че това е по този начин, тъй като наближават тридесет и идната действителна зрелост, която мнозина считат, че се случва към тази възраст, само че в действителност има по-голяма причина, заради която доста от нас не стигат до тридесет.

Повечето от нас са наясно със своя безоблачен зодиакален знак, само че в действителност има по-големи секрети, колкото по-дълбоко навлизаме в рождените си карти. Тези секрети са разположенията на нашите планети и луна, които по-късно се назовават ​​„ връщания “, откакто се върнат към знака, в който са били, когато сме се родили.

Истинската причина за Клуб 27

Около тази ера ние преживяхме както Сатурн, по този начин и нашето Прогресирано Лунно завръщане, което значи, че е време да създадем равносметка в живота си, да научим (или не) някои от нашите кармични уроци и да преминем към идващото равнище в своя живот.

Но за мнозина е толкоз огромно, ужасяващо и ужасно. 

Завръщане на Сатурн значи, че Сатурн се връща към знака, в който е бил по време на нашето раждане, до момента в който нашето Прогресирано Лунно завръщане значи, че Луната се връща към знака и къщата, в която е била по време на нашето раждане.

И двете се случват сред 27 и 30-годишна възраст, заради което постоянно виждаме звезди и дори приятели и семейство към нас, че не могат да живеят задоволително дълго, с цел да стигнат до тридесетте си години.

Има спор сред някои астролози за това кой е същинският провинен зад The ​​27 Club; Сатурн или Луната. Но както всичко в живота, в никакъв случай не е единствено едно нещо.

Макар да е правилно, че Прогресираното Лунно Завръщане се случва първо и разчиства пътя за първото Завръщане на Сатурн, и двете са еднообразно значими за това, че са катализатор за саморефлексия и напредък.

Много от тези, които в последна сметка се причисляват към The 27 Club, го вършат заради обязаност със злоупотребата с субстанции, която постоянно се случва, тъй като те се пробват да се блокират да научат уроците, които тези планети внасят в живота ни.

Сатурн е прочут като Властелинът на времето и кармата и постоянно е обвързван с значима родителска фигура в живота ни. Сатурн носи уроци за основата на нашия живот, където живеем прекомерно неразумно и където не вършим работата, от която се нуждаем. Сатурн е планетата, която носи мъчителни уроци, които постоянно се свързват с раните ни от детството, изключително тези на отменяне, занемаряване и даже да не се усещаме обичани такива, каквито сме в действителност. Докато мнозина могат да видят статуса на звезда на тези в The 27 Club и да се чудят с какво биха могли да се оправят, това, което постоянно не виждаме, е, че най-великото изкуство е въодушевено от най-дълбоката болежка. Сатурн предлага някои твърди истини и инспекции на действителността по отношение на изборите, които сме създали, и хората, в които сме се трансформирали. Но без значение дали сме звезда или не, това не значи, че приключва със гибел.

Когато претърпяваме нашето завръщане на Сатурн, всички ние имаме избор; да се оттеглим обратно или да прекрачим прага пред нас. За мнозина да се впуснат напред значи да признаят и заздравят рани, които са прекомерно мъчителни, с цел да се оправят, тъй че вместо това те се отдръпват и в последна сметка са просто още един член на The 27 Club.

Но Сатурн не е единственият фактор, който играе тук.

Луната постоянно се счита за любящо и топло наличие в живота ни, само че по време на нашето Прогресирано лунно завръщане постоянно срещаме доста от същите уроци, които Сатурн внася в живота ни.
 Как учи всяка зодия по отношение на астрологията? Как учи всяка зодия по отношение на астрологията?
Лятото е време за отмора, само че напълно скоро на вратата ще почука новата образователна година в учебните заведения и университетите. Нека забележим по какъв начин учи...

Членове на клуб 27:

Брайън Джоунс, Ролинг Стоунс

Джими Хендрикс

Джанис Джоплин

Джим Морисън
 Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Везни до Риби? Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Везни до Риби?
Време е да забележим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби.  Лунният знак оказва помощ да оформите всичките си...

Кърт Кобейн

Ейми Уайнхаус

Мак Милър – по време на предозирането той е бил на 26 1/2 години.

Колкото и мрачен или сложен да е този преход от младост към зрялост, той постоянно ни е даден с най-хубавия интерес.

И Сатурн, и Прогресираното Лунно завръщане имат за цел да ни оказват помощ да се излекуваме и да станем хората, каквито сме били предопределени да бъдем в този живот, тъй че след още тридесет години да можем да погледнем обратно и да се гордеем с това до каква степен сме стигнали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР