Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват

Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват ...

Как астрологията обяснява Клуб 27?

Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват на тази възраст. 

Членството в клуб 27 се превърна в популярна фраза, след като някои известни личности сякаш умряха на една и съща възраст.

Тъй като това се случва толкова често, когато първият записан е великият блус музикант Робърт Джонсън през целия път през 1938 г., медиите буквално са измислили фразата „The 27 Club“, за да се отнасят към всички музиканти и актьори, които се поддават на тази съдба.

Този списък включва Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кърт Кобейн и дори Ейми Уайнхаус, която дори три години преди това пееше за страха си да умре на 27 години.

Въпреки че, се предполага, че това е така, защото наближават тридесет и предстоящата реална зряла възраст, която мнозина смятат, че се случва около тази възраст, но всъщност има по-голяма причина, поради която много от нас не стигат до тридесет.

Повечето от нас са наясно със своя слънчев зодиакален знак, но всъщност има по-големи тайни, колкото по-дълбоко навлизаме в рождените си карти. Тези тайни са разположенията на нашите планети и луна, които след това се наричат ​​„връщания“, след като се върнат към знака, в който са били, когато сме се родили.

Истинската причина за Клуб 27

Около тази епоха ние преживяхме както Сатурн, така и нашето Прогресирано Лунно завръщане, което означава, че е време да направим равносметка в живота си, да научим (или не) някои от нашите кармични уроци и да преминем към следващото ниво в своя живот.

Но за мнозина е толкова голямо, ужасяващо и страшно. 

Завръщане на Сатурн означава, че Сатурн се връща към знака, в който е бил по време на нашето раждане, докато нашето Прогресирано Лунно завръщане означава, че Луната се връща към знака и къщата, в която е била по време на нашето раждане.

И двете се случват между 27 и 30-годишна възраст, поради което често виждаме знаменитости и дори приятели и семейство около нас, че не могат да живеят достатъчно дълго, за да стигнат до тридесетте си години.

Има спор между някои астролози за това кой е истинският виновник зад The ​​27 Club; Сатурн или Луната. Но както всичко в живота, никога не е само едно нещо.

Макар да е вярно, че Прогресираното Лунно Завръщане се случва първо и разчиства пътя за първото Завръщане на Сатурн, и двете са еднакво важни за това, че са катализатор за саморефлексия и растеж.

Много от онези, които в крайна сметка се присъединяват към The 27 Club, го правят поради обвързаност със злоупотребата с вещества, която често се случва, защото те се опитват да се блокират да научат уроците, които тези планети внасят в живота ни.

Сатурн е известен като Властелинът на времето и кармата и често е свързан с важна родителска фигура в живота ни. Сатурн носи уроци за основата на нашия живот, където живеем прекалено безразсъдно и където не вършим работата, от която се нуждаем. Сатурн е планетата, която носи болезнени уроци, които често се свързват с раните ни от детството, особено тези на отхвърляне, изоставяне и дори да не се чувстваме обичани такива, каквито сме наистина. Докато мнозина могат да видят статуса на знаменитост на тези в The 27 Club и да се чудят с какво биха могли да се справят, това, което често не виждаме, е, че най-великото изкуство е вдъхновено от най-дълбоката болка. Сатурн предлага някои твърди истини и проверки на реалността относно изборите, които сме направили, и хората, в които сме се превърнали. Но независимо дали сме знаменитост или не, това не означава, че завършва със смърт.

Когато преживяваме нашето завръщане на Сатурн, всички ние имаме избор; да се оттеглим назад или да прекрачим прага пред нас. За мнозина да се впуснат напред означава да признаят и заздравят рани, които са твърде болезнени, за да се справят, така че вместо това те се оттеглят и в крайна сметка са просто още един член на The 27 Club.

Но Сатурн не е единственият фактор, който играе тук.

Луната често се смята за любящо и топло присъствие в живота ни, но по време на нашето Прогресирано лунно завръщане често срещаме много от същите уроци, които Сатурн внася в живота ни.

Как учи всяка зодия спрямо астрологията? Как учи всяка зодия спрямо астрологията?
Лятото е време за почивка, но съвсем скоро на вратата ще почука новата учебна година в училищата и университетите. Нека видим как учи ...

Членове на клуб 27:

Брайън Джоунс, Ролинг Стоунс

Джими Хендрикс

Джанис Джоплин

Джим Морисън

Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Везни до Риби? Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Везни до Риби?
Време е да видим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби.  Лунният знак помага да оформите всичките си...

Кърт Кобейн

Ейми Уайнхаус

Мак Милър – по време на предозирането той е бил на 26 1/2 години.

Колкото и тъмен или труден да е този преход от младост към зрялост, той винаги ни е даден с най-добрия интерес.

И Сатурн, и Прогресираното Лунно завръщане имат за цел да ни помогнат да се излекуваме и да станем хората, каквито сме били предназначени да бъдем в този живот, така че след още тридесет години да можем да погледнем назад и да се гордеем с това докъде сме стигнали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com