Нали се сещате за онези екшън филми от Холивуд, в

...
Нали се сещате за онези екшън филми от Холивуд, в
Коментари Харесай

Един от най-издирваните престъпници в Австралия стана холивудска звезда

Нали се сещате за тези екшън филми от Холивуд , в които основният воин постоянно е заставен да се изправи против двуметрова " скала " със злобен взор в края на кино лентата ? Е, в ролята на съперника по традиция е някой с впечатляваща физика, само че пък рядко се случва и самият артист да е (бил) търсен нарушител .

Нейтън Джоунс обаче е тъкмо подобен и това сигурно го прави една от най-любопитните фигури в света на киното. Висок 210 сантиметра и тежащ 140 кила , 99% от които чиста мускулна маса, той още от тийнейджърска възраст е измежду най-издирваните хора в родната му Австралия поради поредност от въоръжени кражби.
               

В последна сметка прекарва 16 години в пандиза в Бризбейн , преди да реши, че желае радикално да промени живота си. Там се научава да чете и написа и стартира да мечтае за спортна кариера, която по-късно фактически осъществя.
               

Забелязан е от американската WWE (World Wrestling Entertainment) и под крилото на Винс Макмеън се трансформира в известен кечист под прякора " Колосът от Бого Роуд ". След време осъзнава, че това към този момент не го притегля задоволително и през 1996-та дебютира с дребна роля в екшън кино лентата " Първият удар на Джаки Чан ".



Следват изяви в " Троя " с Брад Пит, в " Безстрашен " с Джет Ли, в " Хобс и Шоу " с Джейсън Стейтъм и Скалата, а напълно скоро го гледахме и в " Лудия Макс: Пътят на Яростта " . Е, постоянно играе тези здравеняци с неприятна орис преди финалните надписи, само че имайки поради завоя в житейския му път, и това не е по никакъв начин малко...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР