Нали от 2007 г - отново Мюнхенска конференция като в

...
Нали от 2007 г - отново Мюнхенска конференция като в
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Проблемът на Путин не е Украйна, не може да се примири със световния ред

Нали от 2007 г - още веднъж Мюнхенска конференция като в 1938! - той се пробва да построи схеми и структури, които да разглобят днешния западен свят, посредством изостряне на вътрешните му несъгласия. Затова е цялата хибридна война. Кибератаки, интервенция в избори и референдуми, финансиране на партии и президенти и т.н.; завладяване на обществените мрежи с ботове и тролове, гъста мрежа от локална агентура - чак до убийства на политически съперници.

Къде е Украйна в цялата скица? Чрез нея Путин показва, че ще убива всеки опит за създаване на общество, което може пък да хареса и на руснаците. Там е цялата болежка Болката е, че съществува различна полтическа система, каквато народите избират, а Русия няма какво да им даде. За разлика от Съюз на съветските социалистически републики, чиято агитация дълго време продаваше мита за комунизма.

И по тази причина огромната цел е медийна агитация, че Западът лъже, че институциите му не работят, че всичко е лицемерие, а хората са нещастни - Гейропа, меки китки, хиляда пола, цялостно разложение…

И Путин няма да нападне масирано Украйна с войска, а с …диверсия - даже няма да загатвам какъв брой богат е арсеналът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) наследниците да разглобят Украйна като страна.

Евгений Кънев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР