Належащите проблеми на Русе и малките населени места обсъдиха младежи

...
Належащите проблеми на Русе и малките населени места обсъдиха младежи
Коментари Харесай

Младежите на ДПС обсъдиха конкретни мерки в полза на младите хора в Русе

Належащите проблеми на Русе и дребните обитаеми места разискаха младежи с претендентът за кмет и лидер на листата с общински съветници на Движението за права и свободи Айдоан Джелил. Срещата, която се организира в офиса на партията, беше проведена от Ейля Бехатова и Джюнейт Ниязиев, част от младежката конструкция на Движението, и две от новите лица, които мощно навлизат в локалната политика.

Младите депесари предложиха съответни ограничения, които да бъдат разисквани в новия общински съвет за да бъдат арестувани младежите в района. Жилищният проблем е значителен за всяко младо семейство, разясниха младежите. Айдоан Джелил, който беше член на непрекъснатата комисия по младежта и спорта в предишния общински съвет, изясни, че Общината може да бъде доста по-активна в тази тенденция. Той беше безапелационен, че Жилфонд би трябвало да се отърве от старите си жилища, като ги продаде и по едно и също време с това с публично-частно партньорство или единствено със лични средства да се изградят по-нови блокове. Трябва да бъде засилен и контрола, с цел да бъде обезпечено, че жилища получават в действителност хора, които са в потребност.

Разбира се, всичко това е неефикасно, в случай че ние като общински съветници не съумееем да притеглим вложения от високотехнологичния бранш, който подсигурява едно по-достойно възнаграждение на труда на младите, които ще остават в Русе, безапелационен бе Айдоан Джелил.

Бехатова и Ниязиев от своя страна показаха визията, че образованието също е от значително значение за това младежи да идват и да остават в Русе. „ По-високият стандарт на живот идва от по-доброто обучение и по-високия стандарт на работното място “, означи Ейля Бехатова.

" Един общински съвет би трябвало да бъде директно обвързван с хората. Трябва даже всекидневно да има някаква връзка с популацията, както в града, по този начин и в дребните обитаеми места ", сподели в умозаключение Джюнейт Ниязиев.

Ценни препоръки на младите даде и Митко Ружинов, който също за пръв път се впуска в предизборната конкуренция в листата на Движение за права и свободи

Движението за права и свободи е номер 57 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР