Налагат се предсрочни избори след всички глупости, които правят управляващите.

...
Налагат се предсрочни избори след всички глупости, които правят управляващите.
Коментари Харесай

ОТ БСП СА КАТЕГОРИЧНИ: Налагат се предсрочни избори след всички глупости на управляващите

Налагат се предварителни избори след всички нелепости, които вършат ръководещите .

Това сподели заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев пред публицисти преди Пленума на партията, съобщи „ Фокус “.
По думите на Кутев множеството политически сили нямат интерес от предварителни избори.

„ Българска социалистическа партия е може би единствената, която има. Аз персонално смятах, че избори ще има, само че чак идната година “, уточни Кутев и съобщи, че след всички нелепости на ръководещите, такива се постановат.

Във връзка със договорката с ЧЕЗ, Антон Кутев посочи, че това не е тематика на сегашния Пленум, защото дневният ред на съвещанието планува вътрешнопартийни въпроси.

„ Дълбоко нямам доверие в това, което публично ми отговори министър-председателят, че не знае за тази договорка авансово. Не мога да допускам, че българският и чешкият министър председател се срещат и приказват за всичко друго, само че не приказват за договорката, която сега заплашва да го смъкна от власт “, уточни Кутев.

По думите му, в случай че министър председателят не е знаел за договорката, би трябвало да си подаде оставката. Според него Борисов сигурно е знаел какво се случва.

„ За мен остава големият проблем, когато Гинка продаде на Гинчо. След три години, примерно, тя източи няколко стотин милиона от ЧЕЗ, след което продаде на някой неплатежоспособен човек компанията и той банкрутира. Какво страната отново ли ще стои извън и ще каже, че не знае защо става дума. Очевидно, че страната би трябвало да има надзор, тъй като това е основно сдружение “, съобщи Кутев.

„ Представяте ли си един ден да спре тока в София – какво вършим? Ако Гинка реши на следващия ден, че е афектирана на софиянци и дръпне шалтера – какво вършим след това? “, попита Кутев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР