Налага се да изберем едно от двете - или местните

...
Налага се да изберем едно от двете - или местните
Коментари Харесай

В.Танчева: Президентът редактирани доклади ли получава от службите?

Налага се да изберем едно от двете - или локалните ченгета са цялостни смешници и не са уведомили никого - ни прокурор, ни служби, - или са го създали, само че службите са го скрили от президента. #КОЙ може да подрежда на нашите служби какво да вършат и в този съответен случай не е ли това изменничество към страната и сигурността й?
Това разяснява във Facebook PR специалистът Весислава Танчева във връзка днешното заявление на президента Росен Плевнелиев, че той не е получавал информация за натравянето на Емилиан Гебрев през 2015 година

Ето какво още написа Танчева:

А пък Плевнелиев вика, че през 2015 година никой нищо не му споделил за отравянето на Гебрев...

Да речем, че не лъже.
То няма и по какъв начин да му каже, тъй като той получава отчети от ДАНС и Национална разузнавателна служба, а казусът е разследван от... районното полицейско ръководство.

Следователно, през 2015 година никому не се е видяло необичайно това тройно натравяне " с рукола " и кафе, в случай, че тримата са натровени на три разнообразни места, по друго време, само че с едно и също вещество... При това, Гебрев не пие кафе! 3:) За сина му и шефа на " Дунарит " - не се знае, само че надали го пият у Гебрев-страши. Даже не е ясно дали и тримата са я ручали тая рукола изобщо!

Значи, в случай че началник на огромен цех за военна продукция, готвещ се да придобие втори, още по-голям, е натровен дружно с други двама, свързани със същия цех, с незнайно вещество, това не е мотив за РПУ-то да повика батковците от ДАНС на помощ?!
Налага се да изберем едно от двете - или локалните ченгета са цялостни смешници и не са уведомили никого - ни прокурор, ни служби, - или са го създали, само че службите са го скрили от президента.

Ако е второто, постанова се да създадем още един избор - или са сметнали, че казусът не съставлява проблем за националната сигурност, или съзнателно са го замели под килима, тъй като по този начин са им наредили. И в двата случая в този момент би трябвало да валят уволнения на кг...

#КОЙ може да подрежда на нашите служби какво да вършат и в този съответен случай не е ли това изменничество към страната и сигурността й?
Ало, прокурорите? Някой? Нещо?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР