Налага ми се гледам бебето си с 250 лева на

...
Налага ми се гледам бебето си с 250 лева на
Коментари Харесай

Иванчева: Налага ми се гледам бебето си с 250 лева на месец

Налага ми се виждам бебето си с 250 лв. на месец.

Това разяснява някогашната кметица на столичния регион " Младост ", която бе задържана поради взимане на рушвет.

" Налага ми се да пребивавам и да си виждам детето с 250 лв.! ", споделила Иванчева пред " България Днес ". Сумата тя получавала като обществена и детска надбавка.

" Срам ме е да се апелирам. Затова взех решение да разпродам множеството си облекла. Тези дни прегледах дрешника и ги отделих. Мечтая да заведа Валентин-Александър на море ", признава тя.

Иванчева е майка на 9-месечното момченце.

Бившата кметица споделя, че й е доста мъчно да се оправя с мизерните помощи. Само една кутия мляко за бебето е 35 лв.. Заради цените на билетите за градски превоз избира да си стои у дома. В всекидневието гледа сама малчугана, като показва, че той е най-голямата й наслада. Планира скоро да му провежда кръщене.

Въпреки че зачена ин витро от донор и реши да е самотна майка, Иванчева споделя, че й е тъжно, когато е сама. Радва я това да гледа по какъв начин дребният пораства. " Валентин-Александър ме избави и ми осмисли живота. Напоследък споделя " тата ", без никой да го е учил. Може да ми подсказва да му намеря татко ", майтапи се някогашната кметица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР