налага комендантски час, след като случаите на COVID-19 продължават застрашително

...
налага комендантски час, след като случаите на COVID-19 продължават застрашително
Коментари Харесай

Калифорния под блокада с комендантски час

постанова комендантски час, откакто случаите на COVID-19 не престават застрашително да нарастват , заяви БГНЕС. От през днешния ден Калифорния наложи вечерен час в огромна част от щата, с цел да спре бързото повишаване на случаите на ковид. Губернаторът Гавин Нюзъм съобщи, че заповедта за престой по домовете от 22:00 ч. до 05:00 ч. ще влезе в действие в събота вечерта и ще остане в действие до 21-ви декември. " Вирусът се популяризира с темпове, които не сме виждали от началото на тази пандемия и идващите няколко дни, и седмици ще бъдат от решаващо значение за прекъсването на вълната ", сподели той в изказване.
„ От решаващо значение е да действаме за понижаване на предаването на инфекцията и възходящия брой хоспитализации, преди броят на смъртните случаи да скочи. Правили сме го и преди и би трябвало да го създадем още веднъж ", съобщи Нюзъм. Ограниченията ще влязат в действие в най-засегнатите градове на щата , в това число в Лос Анджелис и Сан Диего. Властите оповестиха, че случаите на COVID-19 са се нараснали с почти 50% в Калифорния през първата седмица на ноември, предизвиквайки опасения, че лечебните заведения в горещите точки да бъдат затрупани с нови пациенти. Марк Гали, държавен секретар по опазване на здравето и филантропични услуги, предизвести, че могат да бъдат наложени по-строги ограничавания, в случай че броят на случаите намалее.
 Пожарите в Калифорния доведоха до различия в политическия хайлайф Пожарите в Калифорния доведоха до различия в политическия хайлайф
Пожарите, които опустошават западното крайбрежие на Съединените щати, към този момент са унищожили над 2 000 000 декара гора сред Орегон, Калифор...
Нарастването на случаите разтревожи управляващите дотам, че американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите приканиха американците да не пътуват за празника на Деня на благодарността през идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР