Накрая ще дадем оръжие за Украйна. Това коментира пред бТВ

...
Накрая ще дадем оръжие за Украйна. Това коментира пред бТВ
Коментари Харесай

Къде е ключът за мира?

Накрая ще дадем оръжие за Украйна. Това разяснява пред бТВ общественият антрополог проф. Васил Гарнизов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4900
„ Който поддържа Путин, е новият екстремист. Ще има късмет за мира, само че той минава през Украйна, през Зеленски. Ключът за мира от дълго време към този момент не е във Вашингтон и Берлин или Брюксел “, добави той.

Според Татяна Буруджиева е декларирала, че е допустимо да заплати най-високата цена, което значи електорална или да се отдръпват и някои членове на партията, само че властта ще се резервира.

Политологът Анатолий Гълъбов пък разяснява, че казусът с оръжието е станал подобен, тъй като е липсвало оперативно решение при започване на войната в Украйна.

„ и „ “ изгубиха гласове на последните избори, само че са във властта и за двете обединения е значимо да останат в тази позиция, тъй че ще бъде открит някакъв комфортен вид на решение, само че това не взема решение огромния проблем. Ние сме на 150-ия ден на държавното управление и виждаме, че обединението вместо да стартира да сработва, затъва във все по-дълбока и дълбока загуба на възприятие за действителност “, сподели той и добави, че дава 3 месеца още на ръководещото болшинство. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР