Накрая има избор между хартиена бюлетин в печатница и хартиена

...
Накрая има избор между хартиена бюлетин в печатница и хартиена
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Взриви се доверието в изборния процес frognews.bg

Накрая има избор сред хартиена бюлетин в печатница и хартиена бюлетина в машина. Тук няма избор. Бюлетините ще бъдат броени на ръка от хора с доста часов работен ден. Искахме да се вкарат преброителни центрове. Бюлетините щяха да се броят там под светлините на прожекторите и медиите от хора, които не са изморени. 

Нямаше да има опция да се вършат невалидни бюлетини. Нямаше да има протоколи с неточности. Има протокол пет пъти поправян и това основава чувство на съмнение. 

 

Демократична България се съпротивлява и бори против този краен резултат- да се обезсмисля напълно машината. Мнозинството от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия реализираха тъкмо това. Това е съображение да твърдим, че се взриви доверието в изборния развой. 

Ние изискуем да реформираме едно реформаторско общество, което да реши казуса с корупцията у нас. В момента има замерване кой е подкупен и кой не. Това е работа на правосъдната система и ефикасни проверяващи органи, отчетна прокуратурата и самостоятелен съд. 

 

Николай Денков уточни, че не стигат гласове за кабинет на този стадий. Разчита се на поддръжка и реализиране на болшинство. Политическа партия обявиха, че те ще упорстват за недостиг, който да не слага в риск влизането в Еврозоната на 1 април 2023 година Важна е ролята на Демократична България за фискален консерватизъм и целенасочени ограничения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР