Накой се опитва да компроментира разследването на смъртта на 8-годишния

...
Накой се опитва да компроментира разследването на смъртта на 8-годишния
Коментари Харесай

След трагедията в Мездра! Някой се опитва да компроментира разследването на смъртта на 8-годишния Томи

Накой се пробва да компроментира следствието на гибелта на 8-годишния Томи от Мездра, откри инспекция на организация BulNews.
След трагичната преживелица, която се разигра към 17.30 часа предишния петък, в локален уебсайт стартира да изтича сензитивна вътрешна информация по случая, което е неприемливо, защото това може да даде причини на отбраната на обвинения да изиска от съда ново досъдебно произвеждане.
Първо бе обявено за съмения, че атипично оръжие е умъртвило внука на някогашния прокурор и народен представител от „ Коалиция за България “ Тома Томов. Вчера пък излезе информация, че арестуваният за непрекъснато в ареста мъж не е бил в къщата по време на случая, а след него е давал указания по телефона, с цел да бъдат прикрити доказателства по случая.
След изработен рентген на детето сякаш било открито, че дробовете му са цялостни с оловни частици, огромни към 1-2 милиметра. В същия материал се твърди, че частиците може да са от патрона, който се е разпръснал при конфликта с тялото и частиците му са попаднали в кръвоносната система, а оттова и в белия дроб.
В същия уебсайт се появи и изказванието, че съгласно хората в Мездра е допустимо фамилията, в чиито дом стана случая, да се готви да напусне страната.
Не е изключено задачата на изтеклата информация да е да бъде манипулирано публичното мнение и то да бъде настроено в избрана посока, която устройва досъдебното произвеждане. Въпросът е кой го прави и за какво?
Изтичането на сензитивната информация по досъдебно произвеждане с огромен публичен интерес е неприемливо и е належащо новият областен прокурор на Враца Владимир Сираков незабавно да запуши теча. Шефът на Министерство на вътрешните работи във Враца старши комисар Янко Янколов също би трябвало да озапти проверяващите, които работят по тежкия престъпен случай, да престанат да пеят като хористи от "Бодра промяна ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР