Наказание лишаване от свобода“ за срок от 5 години, при

...
Наказание лишаване от свобода“ за срок от 5 години, при
Коментари Харесай

Пет години лишаване от свобода за подсъдим в опит за убийство, присъди Окръжен съд – Кюстендил 

Наказание „ отнемане от независимост “ за период от 5 години, при първичен режим на изтърпяване „ общ “ за подсъдимия К. К. / неосъждан, на 39 година /, дефинира тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил. Съдът призна обвинения за отговорен, че на 04. 01. 2021 година, в къща в село Слокощица е направил опит съзнателно да умъртви, мъж от същото село, като закононарушението е останало незавършено заради независещи от дееца аргументи. Окръжен съд – Кюстендил постанови по време на изтърпяване на наказването „ отнемане от независимост “ за подсъдимия да се поставят съответни медицински грижи.

Съдът приспада времето, през което подсъдимият е бил арестуван с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, от 04. 01. 2021 година до 02. 08. 2021 година
Подсъдимият е наказан да заплати на потърпевшия сумата от 35 000 лева, представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди, ведно със законната рента, считано от датата на увреждането – 04. 01. 2021 година до окончателното погашение на сумата.
Присъдата може да се апелира и стачкува пред САС в 15- дневен период, считано от през днешния ден.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР