Наказаха и отнемаха автомобила на водач, шофирал след употреба на

...
Наказаха и отнемаха автомобила на водач, шофирал след употреба на
Коментари Харесай

Още един остана без кола: Във Варна съдът отне автомобила на пиян шофьор

Наказаха и отнемаха автомобила на лидер, карал след приложимост на алкохол в региона на бензиностанция в град Бяла (област Варна). Това оповестиха от Районен съд – Варна
В бързо произвеждане, Районен съд – Варна наложи наказване на 50-годишен мъж за закононарушение по превоза. При инспекция на 5 септември тази година в региона на бензиностанция в град Бяла, се открива, че той ръководи лек автомобил „ Нисан “ в нетрезво положение. Тестването му на място с дрегер дало положителeн резултат, като взетата директно по-късно от лидера кръвна проба за здравно проучване потвърждава съществуване на централизация на алкохол над 1,2 на хиляда, а точно – 2,54 на хиляда.
Съдът утвърди параметрите на реализирано сред страните съглашение, според което на подсъдимия, неосъждан до момента, се постанова наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Той бе лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от една година и 6 месеца. Управляваният от него автомобил “, послужил за осъществяване на закононарушението, който е негова благосъстоятелност, се лишава в интерес на страната на съображение чл.343б, ал.5 от Наказателния кодекс.
Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР