Накарането на бебето да спи е истинска задача за родителите

...
Накарането на бебето да спи е истинска задача за родителите
Коментари Харесай

`Накарах съпруга ми да спи на дивана, след като ненавременна шега събуди бебето ни - не мога да го гледам`

Накарането на бебето да спи е същинска задача за родителите и в случай че някой заплаши това жизненоважно време за сънливост, те ще бъдат в неприятните книги.

Една майка остана толкоз ядосана на брачна половинка си, че безпокои щерка им, че го накара да спи на дивана, тъй като тя беше толкоз „ бесна “ - и тя даже се мъчеше да огледа в неговата посока.

„ Нашето малко момиченце е на девет месеца, тя се бори със съня си, тъй че извънредно контактните дреми върху мен денем, в противоположен случай тя в действителност нямаше да дреме “, мама изясни. Тя също по този начин показа, че горните зъби на щерка й излизат, тъй че в последно време е още по-трудно.

Във форума за родители Mumsnet, уплашената жена изясни какво е направил брачният партньор й, с цел да я остави толкоз гневна. Тя написа: „ В 21 часа довечера най-сетне я накарах да се унесе, когато брачният партньор ми инцидентно издаде мощен звук и тя се разсъни. Бях малко раздразнена и имахме нещо като закачлив спор, до момента в който я накарах да заспи още веднъж.

„ След като тя най-на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР