Накараха ме насила да участвам в гаврата. Аз не исках,

...
Накараха ме насила да участвам в гаврата. Аз не исках,
Коментари Харесай

Емили: Tошо Куката ме накара насила да водя момчето на каишка

" Накараха ме принудително да вземам участие в гаврата. Аз не желаех, само че ме заплашиха. Тошо Куката ме накара принудително да повеждам момчето на каишка. Преди това искаше да водим друго момче ". Това разяснява Емили Тротинетката във връзка появилото се в обществените мрежи скандално видео, в което е дружно с интернет персонажите Чеченеца и Тошо Куката.

Както съобщихме, на клипчето от Пловдив се вижда по какъв начин Емили води момче на каишка, което лази и лае като че ли, влизайки в ролята на куче. След това тя го кара да сяда, подвиква му " дай лапа " и му подмята чаша, която той да донесе назад, написа bgdnes.bg.

Междувременно стана ясно, че момчето е със специфични просветителни потребности.

Районна прокуратура-Пловдив пък се самосезира за унизителното видео. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности по отношение на момче със специфични просветителни потребности, оповестяват от прокуратурата. Според излъчения материал това се е случило на обществено място в търговски обект в Пловдив, а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието.

Срокът за привършване на следствието е двумесечен.  

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР