Нажежена до краен предел е обстановката в Сървайвър, а нервите

...
Нажежена до краен предел е обстановката в Сървайвър, а нервите
Коментари Харесай

Взрив: Бясната Божана Кацарова шокира с неподозирано разкритие за Благой Георгиев!

Нажежена до краен лимит е ситуацията в Сървайвър, а нервите на участниците се опъват от ден на ден с всяко минало денонощие. Кулминацията обаче пристигна от кулинарката Божана Кацарова, която от дълго време потвърди, че е устата скандалджийка и пет пари не дава с кого ще се заяде във формата.

Както знаем, още от началото тя не понася Благой Георгиев, а дали повода е, че той не гледа на нея като на жена, това си знае единствено тя. Благо непрекъснато лобира за Татяна, с която преди време са мачкали чаршафите, което нервира от ден на ден Божана.

В един миг тя скъса синджира, не изтрая и назова обществено Благой " палячо " и " нулев мъж ". Това се разигра пред очите на всички в предаването, както и на феновете, а Джизъса едвам не я попиля.

" Какво прави тоя в такова предаване като това е формат за умения, мощ и устойчивост?! Знаят ли хората на открито, че въпросният по през целия ден си гледа рахата, лежи си, пуши си и си готви, с цел да плюска?! А като се наплюска, стартира да си тананика национални песнички, след което захваща да се моли с часове, или най-малко да го играе, че се моли ", взриви с разкритието си Кацарова.

Тя и приятелката й - Снежана Макавеева са уверени, че мястото на футболиста от дълго време е в България, а не в Доминикана, с цел да се " почесва " и да сменя дамите си, както го умее.

Тагове: благой георгиев Божана Кацарова Джизъса Сървайвър Снежана Макавеева футболист кулинарка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР