Най-новото предложение за екзотични почивки с директни чартърни полети е Салала,

...
Най-новото предложение за екзотични почивки с директни чартърни полети е Салала,
Коментари Харесай

Салала в Оман - лято през зимата само на пет часа полет

Най-новото предложение за екзотични почивки с директни чартърни полети е Салала, Оман. Събитието за представянето му се състоя в столичния Гранд Хотел Милениум пред подбран кръг посетители на Емералд травел – представители на туристическия отрасъл и медиите.

 

На стилна бизнес закуска професионалистите  дружно с оманските си сътрудници  Abraj Salalah Tours поднесоха забавна и потребна информация за природата, историята и културана на  Салала и показаха няколко от най-хубавите и посещавани хотели, чиито представители дойдоха особено за събитието.

 

Въпреки че Салала е относително нова и непозната дестинация на българския пазар, туроператорът предвижда този южен оазис на Султанат Оман да се трансформира в нова пристрастеност за туристите.

 

Ексклузивната чартърната стратегия със 7 нощувки за сезон 2024/2025 е планирана  с три директни полета от София до Салала на 23.11.2024, 13.02.2025, 02.03.2025. 

 

Пътуването може да бъде резервирано на

https://emerald.bg/bg/pochivki/579/oman 

 

Това е една прелестна нова опция за екзотична лятна отмора в зимния интервал от годината. Полетът до там е единствено 5 часа, надалеч по-малко в съпоставяне със общоприетите и към този момент доста познати места по света за лятно бягство през зимата.

 

Портфолиото на програмата  съдържа прелестни хотели с съвършени условия за почивка на налични цени, особено селектирани да отговорят на другите желания на туристите, включително много оферти с идея Hard All Inclusive, включваща алкохолни питиета – още едно преимущество на Оман по отношение на някои други арабски страни, в които използването на алкохол не е разрешена или е мощно лимитирана.

 

Единият от хотелите пък е единствено за посетители над 18 години за тези, които желаят цялостен релакс, надалеч от детска врява.

 

Салала изобилства от зелени оазиси и сенчести градини, красиви водопади и прохладни ручеи, високи планини и пясъчни пустинни дюни, които по залез се обагрят в алено.

 

Освен това предлага обилно, само че не изгарящо слънце и безкрайно крайбрежие от бели плажове, прегърнати от топлите тюркоазени води на Арабско море.

 

В курорта към момента не се следи свръх всеобщ туризъм, което се харесва на доста пътешественици, копнеещи за спокойна и уединена отмора, а локалните хора са извънредно благи, гостоприемни и доста добре образовани.

 

За туристките няма специфичен дрескод и не е нужна до покриват главите си. Единственото условие е в заведенията за хранене вечер да не идват по бански и къси панталони, а при посещаване в джамиите да почитат религията и да съблюдават условията да облекло - покрити ръце, крайници и глава.

 

Допълнителните турове оферират сафари в пустинята, разходка с лодка, гмуркане до коралови плантации, посещаване на пъстри ориенталски пазари, старинни замъци...

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР