Наистина няма правилен или грешен начин да правиш секс. Някои го

...
Наистина няма правилен или грешен начин да правиш секс.
Някои го
Коментари Харесай

Женско помагало! Прочетете това, ако не обичате да сте отгоре

Наистина няма верен или неверен метод да правиш секс.
Някои го избират общоприетоо, други по-разюздано, трети – извънземно.
Каквито и да са вашите желания, най-важното е половият акт да не ви кара да се чувствате несигурни в себе си и да не би трябвало да вършиме взаимни отстъпки със себе си.
Първо, забравете всичко, което сте видели в порнофилмите. Не е наложително да е толкоз комплицирано. Вие не сте циркови акробати, които се сгъват като гевреци, с цел да задоволят потребностите си.
Макар че някои хора да считат, че мисионерската позиция не е толкоз вълнуваща, може да поспорим. Ако сте изпод, това ви дава чудесна опция хем да не се морите физически, хем да свършите, до момента в който вашият сътрудник се пробва да усъвършенства върха за издръжливост.
Въпреки това аз като собственик на вагина, избирам да съм от горната страна, тъй като това е един от обичаните ми способи за постигане на оргазъм.
Когато съм възседнала колегата си, това ми разрешава да управлявам дълбочината, скоростта и ритъма на навлизане, а като бонус – клиторът ми се трие в корема на мъжа, което единствено и само обогатява вагиналната ми кулминационна точка.
Но в случай че не сте от дамите, които си падат по позата на ездачката, дано ви издам някои секрети, които може да трансформират настройката ви.

Не се отпускайте с цялата си тежест
Когато сте от горната страна, тежестта ви е в пъти по-тежко от това на колегата ви, без значение дали сте 48 кг с мокри облекла, а той надвишава 100. Не се отпускайте като Кличко върху Пулев, тъй като тежестта ви блокира придвижванията на мъжа под вас, възпирайки най-много таза му. По-скоро поставете тежестта си върху ръцете или лактите си, позиционирайки ги в профил на колегата си, а не върху него.

„ Асансьорът “
Ако сте от горната страна и имате мощни ръце, поставете ги под задника на колегата си и деликатно повдигайте дупето му по време на секса. Това деяние трансформира посоката на таза на мъжа и разрешава по-дълбоко навлизане и по-голяма сензитивност в шийката на матката, което може да докара до по-интензивни оргазми за дамата. Това също работи доста добре при тантричната поза яб юм, при която дамата е седнала с лице към мъжа в неговия скут, обвила с крайници кръста му.

Лесен достъп до ерогенните зони
Когато сте от горната страна, може елементарно да достигнете до толкоз доста други чувствителни ерогенни зони, в това число зърната и клитора. А когато комбинирате с чувството, носено от пениса във вагината, тази поза може да усили 10 пъти вашия оргазъм.

Давай, каубойке!
Тази поза може да се случва в два разновидността – в единия случай дамата е обърната непосредствено към лицето на мъжа, а в другия е с тил към него. Както стана ясно, тя дава надзор върху скоростта и дълбочината на половия акт, а в допълнение на това получаваме стимулация и на клитора. Освен това без значение от вариациите на тази поза тя е една от най-удачните за кулминационна точка, породена от Г-точката.

Използване на играчки
Тази поза дава още по-голям достъп на ръцете на колегата до клитора ви. Винаги може да поканите в леглото вибратори, особено проектирани за влияние върху това вълшебно бутонче от женското тяло.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР