Наистина мисля, че щях да вляза там дори без оръжие

...
Наистина мисля, че щях да вляза там дори без оръжие
Коментари Харесай

Цитат на деня: Щях да вляза в училището, дори и без оръжие

" Наистина мисля, че щях да вляза там даже без оръжие и мисля, че множеството хора тук щяха да създадат същото. "

Това сподели американският президент Доналд Тръмп за стрелбата в учебно заведение в щата Флорида, при която бяха убити 17 души преди 2 седмици. На среща с 39 щатски губернатори в Белия дом Тръмп на процедура повтори обвиняванията си към защитата и полицията, откакто към този момент е нападал и Федералното бюро за разследван.

Президентът назова " страхливец " дежурния охранител в учебното заведение, който не е реагирал на напдението.

Милиардерът още веднъж разкритикува служителите на реда, които не са се намесили по време на стрелбата, откакто към този момент назова " страхливец " дежурния охранител в учебното заведение, който не е реагирал на нападението. " Това не са тъкмо носители на Медала на достойнството. Начинът, по който са работили, е напряко непоносим, неприличен ", сподели Тръмп, споменавайки най-високото отличие в американската войска, което се присъжда за смелост.

Тръмп съобщи, че би трябвало да се подхващат дейности за сигурността на учебните заведения и закононарушенията с огнестрелни оръжия, съобщи " Асошиейтед прес ". Президентът заяви, че е обядвал през уикенда с водачите на Националната асоциацията на притежателите на огнестрелни оръжия Уейн Лапиер и Крис Кокс и увери, че те " желаят да създадат нещо по тези проблеми ". Тръмп изрази удивление, че информация за този обяд не се е появила в медиите.

" Няма по-голям последовател на Втората корекция от мен ", само че е нужно да се затегнат инспекциите на предишното на искащите да купуват оръжия и да се подсигурява, че никоя " откачалка " няма да се снабди с огнестрелно оръжие. Тръмп добави, че би трябвало да се усили приемът в заведенията за душевноболни.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (680)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР