“Наистина ли Русия иска малка ивица украинска почва? Или да

...
“Наистина ли Русия иска малка ивица украинска почва? Или да
Коментари Харесай

Уволниха шефа на германските ВМС заради Путин

“Наистина ли Русия желае дребна линия украинска почва? Или да се интегрира в страната, не, това са нелепости. Путин евентуално оказва напън, тъй като знае, че може да го направи и това разделя ЕС… само че това, което той в действителност желае, е почитание на високо равнище. Путин просто желае почитание. И господи, на ниска цена е да му се даде почитание, дори е гратис. Ако питат мен, най-лесно е да му се даде уважението, което той желае и евентуално заслужава. Дори ние, Индия и Съединени американски щати, имаме потребност от Русия против Китай. Кримският полуостров го няма и в никакъв случай няма да се върне. Това е реалност ”.

Тези думи на шефа на немските Военноморски сили вицеадмирал Шьонбах на конференция, проведена от индийския институт на проучване на защитата Манохар Паррикар, му костваха главата, откакто и кадрите бяха публикувани в обществените мрежи.

След изострен митинг на Украйна, вицеадмирал Шьонбах се извини и подаде доклад за пенсия до немския боен министър, а външното министерство на Федерална Република Германия трябваше да прецизира, че офицерът показва мнение, което не съответствува с формалното на Берлин.

Интересно е дали същата орис ще споходи българският боен министър Стефан Янев за изявлението му, че не желае повече войски на НАТО у нас.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР