Наистина ли е възможно да си докарате проблеми на петък

...
Наистина ли е възможно да си докарате проблеми на петък
Коментари Харесай

Петък 13-ти: какво НЕ трябва да правим на този ден през 2023 г., за да не затънем в злини

Наистина ли е допустимо да си докарате проблеми на петък 13-ти? Какво е смисъла на този ден в астрологията и нумерологията? Нека да го разберем благодарение на специалист.

Много хора считат цифрата 13 за рисково, а фразата „ петък 13-ти “ за една от най-лошите. Дължим доста от тези суеверия на поп културата и филмовия франчайз „ Петък 13-ти “. И още един значим исторически факт от мрачното средновековие: в един от петъците на 1307 година (въпреки че действително е било 3 април) рицарите от бунтовния медал на тамплиерите били задържани и по-късно екзекутирани във Франция. Този медал бил от огромно значение за Европа по това време, бил доста мощен, тъй че унищожаването му е огромно събитие, което повлиява на ориста на Франция и цяла Европа.

В тази връзка поражда въпросът дали комбинацията „ петък 13-ти “ е толкоз съдбоносна за живота ни?

Не се опасявайте от тази дата, казва Инна Любимова, професионален астролог и създател на школа по астрология, създател на международни прогнози, които са се сбъднали. Защо страховете са непотребни, само че какво въпреки всичко би трябвало да се заобикаля на тази дата? Веднага ще ви кажем!

 спящата хубавица

Вярвания и статистики

Числото 13 се прави оценка отрицателно освен от националните или античните култури. А за християнството това число е най-малкото обезпокоително. В края на краищата на Тайната вечеря има 13 души на масата, един от които е предателят Юда. Оттук поражда настройката, проникнала в светския живот и бита, че броят на гостите на масата в никакъв случай не би трябвало да бъде еднакъв на тринадесет.

Градинарите и земеделците се пробват да не садят на 13-ти: счита се, че семената, засадени на този ден, просто няма да покълнат. Някои лекари заобикалят да възнамеряват интервенции за тази дата от боязън от крах.

Човечеството е натрупало много суеверия, свързани с този ден. Има дори специфична идея за „ параскевидекатриафобия “ – обсебващ страх от злополучната календарна композиция.

Наскоро обаче холандски учени проучиха събитията, случили се в петък, 13-ти, през последните 20 години. И оповестиха, че тези дни са даже по-безопасни от цялата останала част от годината. Очевидно, тъй като тези, които се опасяват от този ден, са изключително деликатни или се пробват да избегнат всякаква интензивност в този ден. Така че не се опасявайте доста от „ петък 13-ти “ – просто би трябвало да вземете поради особеностите на този ден и да избягвате внезапни или капризни дейности.

 красива магьосница

Значението на деня в астрологията и нумерологията

В лунния календар 13-ти лунен ден е негативен. Енергията му е комплицирана, тъй като точно в този ден могат да изплуват остарели проблеми. Ситуациите, почнали на дванадесетия лунен ден, ще се проявят с още по-голяма мощ.

Но всичко това би трябвало да се приема допустимо най-спокойно. Важно е да наблюдавате страстите си и да поддържате позитивно отношение във всяка обстановка. Този ден е доста значим, с цел да стигне до вас нужната информация – концентрирайте се върху това и се пробвайте да не пропуснете скъпи сигнали.

Нумерологично цифрата 13 алармира, че един значим стадий от живота завършва и стартира нов. Метафората на гибелта е доста елементарна и не е ужасна: би трябвало да се откажете от предишното и да насочите силата си към това, което ви следва. 13 значи промяна, когато магическата птица феникс се преражда от пепелта. Това е миг на коренно обновяване: можете безвредно да пандизите вратата към предишното, с цел да се отворят нови порти пред вас – към бъдещето.

13 също значи прераждане: човек може ненадейно да види нови благоприятни условия, които се отварят пред него, да „ улови “ информация или хора, които в други моменти са минавали около него неусетно. Тоест такива дни дават опция да видите коренно нови хоризонти и да започнете нещо ново, изцяло друго от това, което човек е правил или знаел преди. Това е цифрата на значимите специалности – лекари и психотерапевти, които вършат трансформации в интерес на нашето физическо и психическо здраве.

 суеверия петък 13

Какво не би трябвало да вършиме в петък 13-ти

Самата характерност на цифрата 13 подсказва, че в този ден е значимо да обърнете внимание на сигналите, които ви дава светът. Необходимо е да не пропускате нови зараждащи благоприятни условия и да обръщате внимание на това, което е остаряло и завършило – с цел да го пуснете от живота си. Затворете остарели порти и вижте нови, открехнати.

Във фразата „ петък 13-ти “ също не би трябвало да се губи от взор самия петък. Този ден се ръководи от Венера, планетата на хубостта, естетиката и чувствеността. Ето за какво се предлага, по този начин да се каже, да „ преведете “ евентуалните компликации на деня в дословна грижа за себе си. Например, направете релаксиращ масаж или витаминозна маска за лице, вкъщи или в СПА център.

Как да се държим в петък, 13 януари 2023 г

През 2023 година за първи път „ Петък 13-ти “ ще се случи през януари – в интервала, когато към момента честваме Нова година, и тъкмо в навечерието на остарялата Нова година. Затова си коства да се обърне повече внимание на аспекта на празниците, и отдиха.

Може би къщата ви към момента е украсена с ярка коледна декорация. Малко хора знаят, че главното новогодишно дърво не е смърч или бор, а ела. Защо? Факт е, че борът и смърчът, като „ посетители “ от гората, постоянно носят със себе си тъмна горска сила. Мнозина даже означават, че колкото по-дълго е смърчът в къщата, толкоз по-слабо и мързеливо става семейството. Елата, въпреки това, освен наподобява ужасно и ухае прелестно на борови иглички, само че и носи позитивен енергиен заряд.

Между другото, освен по екологични, само че и по астрологични аргументи се предлага да изберете новогодишно дърво не отсечено, а живо, с корени. Този метод ще удължи и ускори силата на позитивните ви новогодишни стремежи – елата ще ви зареди с тази сила за цялата последваща година, в случай че я засадите в земята или на особено място на улицата след празниците.

Петък 13 януари е съвършен да отпразнувате настъпването на остарялата Нова година и да планирате по какъв начин ще почистите дома си.

Необходимо е да съберете всички украшения, да премахнете декорите и да демонтирате елхата на 14 януари, незабавно след настъпването на остарялата Нова година, а не ден по-късно. Следователно 13 януари е отлично време да се подготвите за този развой.

Много хора, въз основа на внимателно разбиране на цифрата 13, се пробват да не възнамеряват значими събития на тази дата – хирургични интервенции, сватби, покупки на жилища, бизнес договаряния. Някой се пробва да не дава или заема пари от други, страхувайки се от невръщане по разнообразни аргументи.

От астрологична позиция този ден би трябвало да бъде прекаран умишлено – това е времето, когато светът към и вътре във вас отваря изцяло нови благоприятни условия. Струва си да отложите значими дейности, които могат съществено да повлияят на бъдещето ви.

Вашата натална карта може да покаже самостоятелни, по-точни рекомендации за този ден. Но като цяло ще бъде най-правилно да заемете позицията на наблюдаващ и анализатор – да следите деликатно събитията и хората, които се появяват в живота ви и да формулирате способи и средства за по-нататъшна промяна. За да започнете в различен ден, подобаващ за деяние, да измененията живота си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР