Находищата на защитените растителни видове Персийска поветница и Приморски ветрогон,

...
Находищата на защитените растителни видове Персийска поветница и Приморски ветрогон,
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 29 юли

Находищата на предпазените растителни типове Персийска поветница и Приморски ветрогон, които бяха открити преди години на Аспарухов плаж, са нараснали доста площта си. Това са установили инспекторите от Регионална инспекция за опазване на околната среда при инспекция на сигнал за трактор, който разорава плажната линия покрай мястото, където се намират растенията. Въпреки че не е открито да има наранени предпазени типове, на концесионера на плажа са дадени две наставления да не се прави разчистване на тревна растителност наоколо до находищата на предпазените растения.

След края на образователната година идва времето за равносметка от възпитаници и родители за постигнатите триумфи в учението. За някои удовлетворението от наученото е толкоз огромно, че желаят не просто да изразят персонално благодарността си към учителите, които са им помогнали по пътя на знанието

Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков изпрати отоворено писмо до основния прокурор Иван Гешев по отношение на дейностите на прокуратурата във връзка с народния представител от ГЕРБ Бранимир Балачев, за който има данни, че през 2022 година е нарушил наложената му от РЗИ - Варна.

Варненският предприемач и някогашен народен представител Веселин, заяви " Капитал ". Той е собственик на веригата VM Petroleum.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР