Наградите Златен глобус“ добавят две нови категории към награждаваните, като

...
Наградите Златен глобус“ добавят две нови категории към награждаваните, като
Коментари Харесай

Златните глобуси: Блокбъстърите и стенд-ъп комиците идват за статуетки

Наградите „ Златен глобус “ прибавят две нови категории към награждаваните, като те ще бъдат връчени още тази година, заяви „ Варайъти “. В тях за премия ще могат да се борят хитови блокбъстър заглавия, в това число тези от стрийминг платформите, както и стенд-ъп комици.

Едната категория е озаглавена „ Златен глобус за кинематографично и бокс офис достижение “. В нея един против различен ще се изправят ленти с огромни облаги. Условието е филмите да имат най-малко 150 милиона $ доходи, 100 милиона от които да идват от локалния пазар. Филми от стрийминг платформи също е разрешено да вземат участие.

Церемонията мина под знака на расистките смешки

В новата категория ще има място за осем филми, като всяка от тях може да се бори и за наградата „ Най-добър филм “ драма или комедия, стига да дава отговор на изискванията и на тези категории.

Второто изобретение се споделя „ Най-добро осъществяване на стенд-ъп комедия в малкия екран “. То цели да отличи с награди работата на обичайните комици. В конкуренцията могат да вземат участие и стрийминг услугите.

„ Златните глобуси имат богата история в подкрепянето и празнуването на работата на комедиантите. Радвам се, че ще разпознаваем тяхната брилянтност. Радваме се също, че ще можем да наградим и филми, в които са вложени толкоз доста старания и нововъведения, като блокбъстърите.

Наградите ще бъдат излъчени на 7 януари 2024 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР