Наградиха победителите в конкурса Най-добър бизнес план на неправителствена организация.

...
Наградиха победителите в конкурса Най-добър бизнес план на неправителствена организация.
Коментари Харесай

Отличиха призьорите в конкурса Най-добър бизнес план на НПО

Наградиха спечелилите в състезанието " Най-добър бизнес проект на неправителствена организация ". Петте най-хубави бизнес хрумвания получиха и поддръжка в размер на 8 000 лева


Победители са фондация " Нашите недоносени деца ", съдружие " Операция Плюшено мече ", Инициатива за обществено израстване, съдружие " Бъдеще за децата " и българското посланичество на Фонда за дивата природа (WWF).
Надя Шабани, шеф Български център за нестопанско право: Гражданските организации са организации на хората и те имат идеални цели, всичко което вършат, без значение дали е предприемачество или планове, са подчинени към това да трансформират живота на хората към по-добро.
Диана Манолова е плановият началник на фондация " Инициатива за обществено израстване ". Екип от дизайнери и терапевти образоват хора от рисковите групи - бежанци, роми, жертви на принуждение, да създават бутикови арт артикули, като кукли, цялостни с билки и восъчни свещи.

Диана Манолова, планов началник на Инициатива за обществено израстване, ISE: Ръчната работа успокоява и дава опция на тези хора, посредством труда си, първо да се почувстват по-полезни и в действителност по какъв начин техният труд се цени.
" Операция Плюшено мече " управлява най-мащабната коледна акция за сбъдване на фантазии на деца в неравностойно състояние, а от две години имат менторска стратегия, която оказва помощ на младежи, лишени от родителска грижа, да развият гения си.

Михаела Стойкова, създател на съдружие " Операция Плюшено мече ": България в действителност е майка на доста надарени младежи, които в случай че не им дадем шанса да развият своя капацитет, няма да ги чака едно хубаво бъдеще, ние желаеме да променим това и да им дадем този късмет за реализация.
Водещ и член на журито на състезанието беше журналистът от " По света и у нас " Надя Обретенова. Тя е доброволец в благотворителната фондация " I can too ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР