Награди Златно сърце бяха раздадени в Ню Йорк в понеделник.

...
Награди Златно сърце бяха раздадени в Ню Йорк в понеделник.
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон показа класа на звездно парти в Ню Йорк

Награди " Златно сърце " бяха раздадени в Ню Йорк в понеделник. Скарлет Йохансон заслепи фотографите в пленителна черна рокля на Michael Kors. Опушеният ѝ взор наблягаше сините ѝ очи.

Наградена за своята благотворителност, 38-годишната американска актриса описа за работата си с благотворителната организация God's Love We Deliver, която обезпечава храна на хора, страдащи от СПИН, рак и други тежки болести.

" През цялата си кариера съм имала щастието да следя от първа ръка силата на филантропията и активизма, а работата на God's Love We Deliver не е изключение " , споделя тя съгласно списание People.

" Семейството ми зависеше от талони за храна "

" Тяхната задача за облекчение на глада и обезпечаване на храна обгръща доста повече от просто физическо прехранване. Тя се състои в предлагането на поддръжка, обич и възприятие за достолепие в най-трудните моменти от живота " .

След това тя показа, че когато е била дете, фамилията ѝ е употребило талони, с цел да си купува храна. " Като дете, израснало в Ню Йорк, фамилията ми разчиташе на хранителни талони, стратегии за топла храна и държавни помощи, с цел да устоя семейството ни с четири деца. Разбирам опустошителните последствия от неналичието на продоволствена сигурност. "

На събитието участваха и други известни персони. Ники Хилтън, Ашли Парк и Нийл Патрик Харис и брачният партньор ѝ Дейвид Бъртка. Американският артист Бен Плат също получи премия за благотворителната си активност. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР