Награда за разкриване самоличността на измамници, представящи се за Софи

...
Награда за разкриване самоличността на измамници, представящи се за Софи
Коментари Харесай

Лоренцо хвана онлайн измамници, представящи се за Софи Маринова

Награда за откриване самоличността на измамници, представящи се за Софи Маринова, разгласи в обществените мрежи синът на певицата.

Срещу премия от 10 хиляди лв. той изиска да разбере кои са хората, които мамят почитателите на известната му майка и събират пари от нейно име. И съумя.

„ Тази VIP карта, струваща 2000 лева, обезпечава на всеки почитател на Софи Маринова билет за всичките ѝ концерти, както и персонална среща с нея “ - лъжливата оферта се популяризира в обществените мрежи към този момент няколко месеца и предизвика сина на певицата да разгласи премия за залавянето на измамниците.

„ Те се показват за майка ми напряко. Тези хора пишат на нейни почитатели, че против 2000 лв. ще дадат някаква VIP членска карта, с която на концертите ѝ и ще могат да влизат в бекстейджа и да се срещат с майка ми. Това е цялостна неистина, цялостна небивалица, нито един реализатор в България няма да направи това нещо. 100% има хора, които са платили тази сума “, разяснява Лоренцо пред бТВ.

Самата изпълнителка също е обезпокоена, че почитателите ѝ ще бъдат излъгани, споделя синът ѝ.

„ Естествено, че се ядосва, по какъв начин няма да се ядоса. Много е грозно някой да злоупотребява с нейните почитатели и фенове. Наистина е грозно за един реализатор, който обича почитателите си. Знаем какъв брой земен човек е майка ми, прави музика за хората, тя желае да прави хората щастливи “, споделя Лоренцо.

В края на предходната седмица още веднъж в обществените мрежи Лоренцо решил да предложи премия от 6000 лв., с цел да бъде разкрита самоличността на индивида зад профила.

„ Аз предложих 6000 лв., в случай че ми кажат кой е, и 10 000 лв., в случай че ми го докарат “, показва синът на певицата.

„ Получих достоверна информация от едни мои персонални приятелчета – момчета, които са доста " на ти " с компютрите. Проследихме индивида по адреса и го намерихме. Той е един лъжец, той прави всевъзможни измами по телефона. Той не правеше машинация единствено от на майка ми профила “, разяснява Лоренцо.

„ Той има доста разнообразни профили, да вземем за пример пишеше на някакви бабки да си пращат персоналните карти - да си прави профили в казина. Искам да кажа на хората да не имат вяра и да се пазят от тези нелепости. Ако някой им споделя, че против пари може да им извади членска карта, с която да се срещне с изпълнителя в бекстейджа на концерта му - няма такова нещо “, добавя той.

Сигнал до Министерство на вътрешните работи синът на певицата решил да не подава. Поне към този момент. Но предизвестява всички почитатели на Софи Маринова да бъдат бдителни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР