НАГРАДА 50 лв.! Здравейте, сливналии. Има един път, който води

...
НАГРАДА 50 лв.! Здравейте, сливналии. Има един път, който води
Коментари Харесай

Сливенски лекар дава 50 лв. на всеки, който събере 10 чувала боклуци СНИМКИ

НАГРАДА 50 лева! Здравейте, сливналии. Има веднъж, който води от басейна на минерални бани към р.Тунджа. Чудесно място за пикник.

Е, пристигнали са. Хапнали са, пийнали са, добре са се забавлявали (съдя от скъсаните бикини), само че след това несъмнено са бързали за самолета за Англия и не им е останало време да почистят. Жалко!

Аз взех решение да свърша тази работа, само че се оказа мъчно за самичък човек. Та, взех решение да ви помоля за помощ. Който пристигна и изпълни 10 чувала, а то не е доста мъчно, ще получи от клиника " ПриВет " 50 лева Когато е подготвен, ми се обажда и аз пристигам да видя свършеното и да извозя чувалите.

Този апел насочи във Фейсбук сливналията доктор Мирослав Кожлеев към своите съграждани, дори остави телефона си: 0899124586. Снимките, които е разгласил, са задоволително красноречиви, вижте ги:



" Не знам дали са изгрухтяли тези свине, като са си оставили кочините след тях! Живея в чужбина, само че в случай че си бях в България в този момент, щях да дойда да оказа помощ без пари! Това е безсрамие, което виждам ", написа българин, засегнат от гледката.

И други сливналии откликват на предлагането на ветеринаря, провокирал възторженостти с концепцията си. Сега остава да забележим какъв брой ще се включат в самодейността и на терен, освен в обществените мрежи. Срещу 50 лв....

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР