Нагло гази закона големият син на Тони Стораро Фики. Хитовият изпълнител

...
Нагло гази закона големият син на Тони Стораро Фики.
Хитовият изпълнител
Коментари Харесай

НАГЛО! Фики Стораро ГАЗИ закона! Закопчаха го!


Нагло гази закона огромният наследник на Тони Стораро Фики.

Хитовият реализатор бе засечен от екип на „ България Днес " по какъв начин прави няколко нарушавания, до момента в който е по задания и пазар със фамилията си. Всичките погазвания на закона от страна на чалга идола се случват в центъра на София. И то в границите на единствено няколко часа.

Фики бе заловен, до момента в който излиза от паспортната работа в столицата, която се намира наоколо до Лъвов мост. Той е в компанията на жена си Гюлджан и тяхната женска рожба Елсем. Първородното дете на двойката дребният Тони, несъмнено е на градина по това време и по тази причина липсва от фамилната разходка.

Още при прекъсването си, с цел да е покрай паспортното, Фики паркира погрешно на бул. „ Мария Луиза ". Огромният му джип „ Мерцедес “ излиза от очертанията и е спрян по този начин, че леко даже да пречи и на завиващите надясно. След като бързо завършва в държавната институция и най-вероятно фамилията e подменило своите паспорти, Фики яхва мощния джип и с газ потегля към пъпа на София.

Още с влизането във возилото за няколкостотин хиляди лв., Стораро пали цигара, макар че детето му е на задната седалка. Изпълнителят на „ Патенце “, „ Вертолета “ и други шлагери небрежно дръпва фаса и го хвърля на пътя, до момента в който кара.

Впечатление прави, че цялото предно стъкло на мегатузарския джип на Фики е разцепено на две. Това е тежко нарушаване. И в случай че артистът бъде спрян, го грози немалка санкция, гласи законът за придвижване по пътищата.

Минути по-късно Фики , брачната половинка му Гюлджан и дребната Еслем са пред тузарски магазин в идеалния център на София. Чалга идолът съумява да откри място пред скъпарско ателие за облекла и паркира синия звяр. Малко откакто са влезнали за пазар, пред джипа на Фики се озовават чиновници на градска подвижност. Внимателно оглеждат лъскавия джип, откакто му слагат скоба - сигнал, че Фикрет не е платил зона.

В това време Стораро и обичаната му най-спокойни си пазарят. И над час по-късно излизат от магазина с няколко торби в ръка.

Фики отваря багажника, слага чантите с мегаскъпи облекла и чак едвам тогава вижда скобата. Вместо да се обади на чиновниците на реда, с цел да я махнат и освободят колата, Фики взема решение да тръгне на разходка из „ Витошка “, а колата му да си стои паркирана в идеалния центъра на София, въпреки и „ заключена “.

Действията на артиста са постоянно срещани измежду мнозина. Те преднамерено не пускат есемес, до момента в който са спрели на зона, с ясната цел, че ще бъдат глобени от органите на реда. По този метод колата на Фики , а и на другите, които прибягват до този трик, ще е паркирана повече от допустимите 4 часа на пъпа на столицата. И по този начин могат да се шляят из центъра, паркирали своята кола против скромните 30 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР