Наглец от Враца продължава да спира колата си на станция

...
Наглец от Враца продължава да спира колата си на станция
Коментари Харесай

Няма край! Наглец продължава да спира колата си на станция за електромобили във Враца /снимки/

Наглец от Враца продължава да стопира колата си на станция за електрически автомобили в града под Околчица, научи организация BulNews. За следващата безпардонна постъпка от страна на някои водачи, алармира наш постоянен четец.
Той ни изпрати фотоси на лек автомобил „ Ауди “ с регистрационен номер Вербовъчна разработка 0349 СХ. На тях се вижда, че колата е спряна за следващ път на зарядна станция за електрически автомобили, която се намира на паркинга до площад „ Ботев “ във Враца. Припомняме, че преди няколко седмици още веднъж направихме обществено притежание спряната по същия метод кола.



Целта беше водачът да си вземе забележка и да стартира да се преценява с сътрудниците си, на които им се постанова да си заредят колите на тези станции, с цел да се движат. По всичко проличава обаче, че лидерът на това „ Ауди “ няма желание да се научи къде може да паркира колата си.
Това ни кара да мислим, че или въпросният водач или не може да чете и няма визия какво означа табелата, поставена над паркомястото, или пък грам не го интересува, че не всички карат дизелки като него и редно да съблюдава някаква приемливост на пътя. Остава да гадаем…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР