Наглед дребно недоглеждане стана причина да се блокират предвидени за

...
Наглед дребно недоглеждане стана причина да се блокират предвидени за
Коментари Харесай

Недоглеждане блокира ремонти в спешните отделения на МБАЛ в Пловдив и Пазарджик

Наглед дребно недовиждане стана причина да се блокират планувани за незабавните отделения на регионалните лечебни заведения в Пловдив и Пазарджик съществени. Фаталната неточност е позволена от комисията, която трябваше да избере компании за задачата. Вследствие на нея са прекъснати процедурите за две от общо пет обособени позиции в Южния централен район, чиято обща стойност е 3,5 млн. лв..

На процедура комисията допуснала участник до отваряне на ценова оферта, който би трябвало да бъде отхвърлен още на първия стадий от процедурата. " Унифактор " ЕООД обаче била позволена до разглеждане на техническите й оферти, като комисията декриптирала и разгледала ценовите му оферти. Дружеството не показало нов ЕЕДОП и друга изискваща се информация, като тази за липса на учредения за премахване и осъществяване на критериите за асортимент. След декриптирането на ценовите оферти те били визуализирани автоматично в обществената кореспонденция, което съставлява нарушаване на Закона за публични поръчки.
 Трети неуспех за последните 42 коли за спешна помощ, ще загубим ли 9 млн. лв.? Трети неуспех за последните 42 коли за спешна помощ, ще загубим ли 9 млн. лв.?
Нов, трети подред неуспех на поръчката за доставка на последните 42 от общо 400 коли за спешна помощ. Общият бюджет за всички медицински транспортни измежду...

Благоевградската компания „ Феникс ИК “ – еднолична благосъстоятелност на Иван Крънджилски, ще строи ново незабавно поделение към регионалната болница в Смолян. Договорът й със здравното министерство е на стойност 576 800 лева с Данък добавена стойност, а срокът за неговото осъществяване е общо 13 месеца, от които 7 месеца за строителство.   

Предвидено е преустрояване на съществуваща база в регионалната болница с асимилиране на спомагателни площи. Поръчката бе оповестена от министъра на опазването на здравето и в нея влизат незабавните отделения към регионалните лечебни заведения в целия Южен централен регион.

Спешното поделение към МБАЛ – Хасково, е ангажимент на „ Строй Комерс “ ЕООД против 732 163 лева Към МБАЛ в Кърджали незабавно поделение ще строи същата компания от Благоевград по контракт за 518 083 лева

Напомняме, че единствено през вчерашния ден постъпилите в лечебни заведения с ковид в страната са 60.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР