Нагла кражба във фризьорски салон предизвика вълна от възмущение в

...
Нагла кражба във фризьорски салон предизвика вълна от възмущение в
Коментари Харесай

Нагла кражба във фризьорски салон! Крадлата обявена за клептоман

Нагла кражба във фризьорски салон провокира вълна от отвращение в обществената мрежа. Жертвата на закононарушението разгласява клип с крадлата и единствено за часове момичето бе посочена като причинител на много подобни похищения. Според пострадалите младата жена крадяла безнаказано, тъй като била оповестена за клептоман. По думите на авторката на клипа бащата на девойки е върнал откраднатия портфейл.

" Всички работехме и никой не видя кражбата. Момичето влезе и попита за свободен час за багра. В този миг звънна телефона в салона и аз отидох на рецепцията, с цел да приказвам с клиентката, която се обади. Момичето седна на дивана и стартира да приказва и тя по телефона. В един миг стана и излезе. Беше доста малко време в салона ", каза в ефира на " Здравей, България " по Нова тв притежателят на салона във Варна Диана Вутова. От полицията оповестиха, че е е открита самоличността на момичето и сега я търсят.

" Според закона е наложително да бъде назначена психична експертиза, която да откри дали лицето страда от клептомания. Заболяването е обвързвано с патологично въодушевление да лишава и има непознати движимости. Ако се окаже, че тя е болна, прокурорът би трябвало да предложи да бъдат наложени медицински ограничения ", заяви адвокатът Калина Милославова.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР