Наети са адвокати, които да разделят имуществото и правата над

...
Наети са адвокати, които да разделят имуществото и правата над
Коментари Харесай

Юън Макгрегър се развежда

Наети са юристи, които да разделят имуществото и правата над 4-те деца. Актьорът, притежател на "Златен глобус " Юън Макгрегър подаде молба за бракоразвод след 22-годишен брак с Ева Мавракис, оповестява TMZ, базирайки се на източници.

Причината за това решение са "непреодолими разлики ". Според таблоида, двойката не живее дружно от май 2017.

Двамата имат четири деца от взаимното си общуване, Макгрегър и Мавракис не са подписали предбрачен контракт, заради което съгласно законите на Калифорния, добитото от съпрузите имущество по време на брака се разделя на две.

Макгрегър и брачната половинка му към този момент са наели бракоразводни юристи и са почнали да разискват въпросите към настойничеството над децата.

По информация на изданието, артистът се съгласява на взаимни наставнически права и е подготвен да изплаща прехрана на децата, само че брачната половинка му упорства Макгрегър да получи единствено право да посещава децата.

За първи път, информацията, че Макгрегър и сценографа Ева Мавракис се разделят се появява през октомври предходната година, малко откакто в мрежата бяха оповестени фотоси на артиста да целува сътрудника си от поредицата "Фарго " Мери Елизабет Уинстед.

Юън Макгрегър взе участие допълнително от 80 кино лентата, включитрелно "Междузвездни войни ", филмите "Трейнспотинг ", "Мулен Руж " и "Big Fish ". Освен това взе участие в телевизионния сериал "Фарго ", има премията "Златен глобус " за Най-добър артист в минисериал или филм по малкия екран.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР