Наесен с песен ще се завърне триумфално на сцената примата

...
Наесен с песен ще се завърне триумфално на сцената примата
Коментари Харесай

Лили Иванова си наду цената! Певицата се опитва да избие 2 милиона загуби заради пандемията

Наесен с ария ще се завърне триумфално на сцената примата на българската сцена Лили Иванова. Ако няма поредна вълна на Ковид, тя най-сетне ще реализира плануваното си национално турне, което пропада към този момент 2 пъти.

Покрай загубите към рецесията звездата обаче рекордно е надула цените на билетите за изявите си, видя „ Ретро “. Най-скъпите пропуски са се оскъпили с двайсетолевка за по-малко от година и от 180 към този момент костват 200 лв.. С такива ще имат удоволствието да се снабдят обаче само почитателите й в столицата, където тя ще приключи тура си с три поредни концерта в зала 1 на НДК на 14, 15 и 16 декември.

Очевидно солените цени и терзанията на публиката, свързани с ковид, са оказали въздействие на интереса им към Лили . Датите към момента не са разпродадени и като нищо за пръв път в дългогодишната си музикална история кралицата на родната сцена да не успее да запълни потенциала на НДК. Преди да дебаркира на една от най-големите подиуми в столицата, тя ще пее във Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе.

За момента разпродадени са само летните театри във Варна и Пловдив. Към останалите концерти в провинцията също няма огромен напор от искащи, въпреки билетите да  са надалеч по-достъпни от тези в София. От 30 до 60 лв. варират цените им, минимум купени за момента има в Бургас. Да разпродава всички места за идните си участия дълго преди самите събития да се състоят, беше традиция за изпълнителката на „ Детелини “. Сега Лили мъчно преживявала неуспеха, а също така се наложило поради невисок интерес от афиша да паднат генерално и още няколко концерта. Тя се отказала да извива глас пред феновете си във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик.

Заради двете отлагания на националното си турне Вечната Ам6ър изгубила милиони левове . Ако успеела да продаде билетите, щяла да възвърне в сметките си единствено към 1 милион, защото към момента има ограничавания откъм потенциала и няма по какъв начин залите да се пyкат по шефовете и да се позволяват даже правостоящи пред вратите им, както се случваше преди пандемията.

Тази година Лили отбелязва самобитен професионален празник - цели 65 години на сцена. Именно през далечната 1956 година тя започва своята певческа кариера с помощта на огромната Ирина Чмихова, която вижда гения й и й проправя път към естрадната сцена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР