Наесен с ново лице. Това явно е мотото на Би

...
Наесен с ново лице. Това явно е мотото на Би
Коментари Харесай

Рокади тресат Би Ти Ви! Млади лица изместват старите на малкия екран

Наесен с ново лице. Това очевидно е мотото на Би Ти Ви за следващия тв сезон, който стартира след дни. Частната телевизия сменя едни от най-доказаните имена в специалността и ги размени с млади, жадни за триумфи и популярност лица, които към този момент са неразпознаваеми за огромна част от аудиторията, писа „ България Днес “.

Най-изненадваща за мнозина е раздялата с една от иконите в частната телевизия - Диана Любенова. Обичаната водеща бе измежду любимките на феновете дълги години. Само че, през лятото тя взима решение да напусне. Причината към този момент не е оповестена нито от малкия екран, нито от самата нея. Някои настояват, че е отстранена. Други пък, че самата тя е поискала смяна. Каква е истината, към този момент можем единствено да гадаем. Дълги години Любенова бе лице на „ Тази събота " - предаването с най-голям рейтинг в частната медия.

Екранната й партньорка Жени Марчева също е навън от утринния блок в първия почивен ден от седмицата. Журналистката е в „ Тази събота " от 10 години, само че към този момент няма да се демонстрира на дребния екран. Все отново, за разлика от Любенова, Марчева ще работи в компанията Би Ти Ви. Тя остава продуцент в paдuomo на медията където ще има авторско предаване. На мястото на Любенова и Марчева настава новата генерация. Младите Митьо Маринов и Бесте Сабри поемат щафетата. Дебютът им на дребния екран като водещи ще бъде на 9 септември, когато започва първият епизод от уикенд блока.

Промените не стопират дотук.

В неделното издание на утринния блок на Би Ти Ви също има оригиналност. Зрителите към този момент няма да се будят с Мария Цънцарова и Петя Дикова. Щерката на Сашо Диков към този момент ще води единствено лична графа, а не цялото предаване. Така най-вероятно върху Цънцарова ще падне целия товар на предаването.

Иначе първи крайник към пpoмените в Би Ти Ви повлече Сашо Кадиев. След 12 години в „ Преди обед " синът на Катето Евро си взе,,довиждане " с предаването. И от есента до Деси Стоянова към този момент ще стои Петър Дочев. Той, също като Кадиев, е артист. Има връзка с колежката си Ирмена Чичикова. Младият артист също към този момент е неnознат за необятната аудитория. За разлика от Кадиев, за който всеки бе чувал най-много поради майка му, Дочев не може да се похвали със същата известност. Той е част от младежкия спектакъл „ Нико- лай Бинев ", само че е неузнаваем за необятната публика. Засега.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР