Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси

...
Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси
Коментари Харесай

Потвърдено! Плевнелиев и Деси Банова чакат бебе наесен

Наесен президентът Росен Плевнелиев и дамата до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка чака дете от президента на републиката в интервала 2012-2017, научи HotArena.

В началото на октомври Плевнелиев разгласи, че бракът му е към този момент история. Малко повече от месец преди този момент бе почнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е дамата до Плевнелиев, медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше подправена вест, през днешния ден е същинска.

В края на март Деси Банова сподели годежен пръстен. Предложението е било доста сантиментално във Виена, сбита беше бъдещата госпожа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С предприемача Ивайло Грахов, татко на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, само че от първата си брачна половинка няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с другари и надалеч от медиите. По информация на “24 часа ” те ще се врекат във безконечна честност, преди да се роди бебето, написа " 24 Часа ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР