Наемодател в района на Чикаго беше арестуван и обвинен в

...
Наемодател в района на Чикаго беше арестуван и обвинен в
Коментари Харесай

Наемодателят е обвинен в престъпление от омраза, обвинен в намушкане с нож до смърт на 6-годишен наемател, за което се твърди, че семейството е мюсюлманско

Наемодател в региона на Чикаго беше задържан и упрекнат в ликвидиране и закононарушения от ненавист, откакто управляващите споделиха, че е намушкал и умъртвил 6-годишно момче и е ранил съществено майка му, както се твърди, тъй като наемателите са мюсюлмани.

Според службата на шерифа на окръг Уил Джоузеф М. Чуба, 71, е упрекнат в ликвидиране първа степен, опит за ликвидиране първа степен, две обвинявания за закононарушение от ненавист и утежняваща побой със смъртоносно оръжие.

Властите споделят, че са били извикани в резиденцията в некорпоративен Плейнфийлд Тауншип, Илинойс, на към 40 благи отвън Чикаго, малко преди обяд в събота, откакто жена се обадила на 911, че хазяинът й я е нападнал.

Когато депутатите дойдоха, те откриха Чуба да седи извън, а жертвите в една спалня. Момчето е било намушкано с нож 26 пъти, а майка му е била намушкана с нож повече от дузина пъти, сподели офисът на шерифа.

Пострадалите са откарани в болница, само че по-късно момчето е умряло от пострадванията си, оповестиха управляващите. Майка му се възвръща в локална болница и се чака да оцелее.

Джозеф Чуба е упрекнат в ликвидиране и закононарушения от ненавист, споделиха управляващите. class= Джоузеф Чуба е упрекнат в ликвидиране и закононарушения от ненавист, оповестиха управляващите. Офисът на шерифа на окръг Уил

Службата на шерифа сподели, че Czuba не е направил изказване пред детективите, откакто е бил отведен в комплекса за социална сигурност на шерифската работа на окръг Уил, само че следователите са съумели да открият, че жертвите са били „ набелязани от обвинения заради това, че са мюсюлмани и продължаващият Среден Източен спор, включващ Хамас и израелците.

Чикагският офис на Съвета за американо-ислямски връзки (CAIR) издаде известие за медиите, идентифициращо жертвите като Ханаан Шахин, на 32 години, и нейния наследник Уадеа Ал-Фаюме.

CAIR сподели, че са живели на приземния етаж на къщата в продължение на две години без проблеми с Czuba, само че в известия до бащата на момчето от болничното заведение след нападението, Шахин сподели, че „ почукал на вратата им и когато тя отворила, той опитал с цел да я задуши и я атакува с нож, крещейки „ Вие, мюсюлманите, би трябвало да умрете! “ съгласно изказването на CAIR.

В събота израелската войска съобщи, че нейните сили са подготвени за идващите стадии на войната в отговор на невижданите офанзиви от 7 октомври от ислямистката формация Хамас, която управлява Газа. Най-малко 1400 души са били убити по време на яростта на Хамас, споделиха израелските отбранителни сили (IDF) пред CNN в неделя.

Близо 1 милион поданици на Газа са били принудени да изоставен домовете си през седмицата след нападението на Хамас и последвалото израелско възмездие, сподели в събота UNRWA, организацията на Организация на обединените нации, която оказва помощ на палестинците.

Czuba беше превозен до центъра за задържане на възрастни в окръг Уил и чака първичното си явяване пред съда, съгласно офиса на шерифа. Не е ясно дали той има юрист.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР