Наемането на бившия баскетболен треньор на LSU Уил Уейд дойде

...
Наемането на бившия баскетболен треньор на LSU Уил Уейд дойде
Коментари Харесай

Завръщането на Уил Уейд към треньорството означаваше уморителни времена за възраждащия се McNeese State

Наемането на някогашния баскетболен треньор на LSU Уил Уейд пристигна с не дребен риск за спортния шеф на McNeese State Хийт Шройър.

„ Аз доста хора ми изпратиха имейли и ми споделиха, че съм вманиачен, че съм наел някой, който е нарушител “, спомня си Шройер, който даже не беше сигурен, когато нае Уейд преди година какъв брой мача NCAA ще му разреши да тренира това сезон.

Сега McNeese е с 28-3, подложен под номер 1 в шампионата на Southland Conference и единствено на две победи от първото си присъединяване в шампионата на NCAA от 22 години. Това е ослепителен поврат за Каубоите, които доближиха 11-23 преди сезон, и Шройер ще го одобри.

„ Треньорът е поляризираща фигура за някои, знаете ли, и мисля, че без значение от всичко, някои няма да го харесат “, сподели Шройер. „ Със сигурност някои от тях се появиха, а други не, и това е ОК. “

Каубоите получиха двойно довиждане в шампионата Southland, който се организира в Лейк Чарлз, Луизиана, в арената на McNeese с 4200 места. Каубоите играят след сезона на полуфиналите във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР