Наелектризираща история разказа Емилия в ефира на предаването На кафе,

...
Наелектризираща история разказа Емилия в ефира на предаването На кафе,
Коментари Харесай

Емилия: Феди, синът на Жорж, се върна вкъщи!

Наелектризираща история описа Емилия в ефира на предаването „ На кафе ”, където в последните дни се изявява като коментатор. Фолкпевицата показа по какъв начин със брачна половинка й Жорж Башур купили кучета за децата. Малко по-късно, разглеждайки паспортите на домашните любимци, се вцепенили от изненада. Кученцата били родени на една и съща дата с Феди, синът на Жорж Башур, който почина в автомобилна злополука през май 2018 година

„ Значи Феди се е върнал вкъщи ”, споделила Камелия, когато научила историята. Тя е измежду околните приятелки на Емилия в сектора и измежду дребното, които до неотдавна знаеха тази прекомерно персонална история. Идеята за домашни любимци се коментирала от дълго време в фамилията на Емилия. Дъщеря й Мира и синът й Иван, които са от връзката й с предприемача Коко Динев, и София - наследницата на Жорж Башур от предходния му брак, дълго време желали кучета. Жорж и Емилия все отлагали да изпълнят желанията им, защото са много заети, а домашните любимци изискват доста грижи. Един ден, без изобщо да са го коментирали, Жорж ненадейно декларирал, че би трябвало да отидат да изберат кучета. Певицата има вяра, че това не е инцидентно, а от време на време получаваме знак свише какво и по кое време да създадем.

Започнали да звънят по телефоните. Иван имал съответно предпочитание, желал джак ръсел, а девойките – просто дребни и сладки кученца. Емилия и Жорж отишли в столичен зоомагазин и незабавно избрали кой Джак Ръсел да вземат. Имало още две кучета от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол. Били братче и сестриче. Емилия и Жорж избрали женското куче, само че след минути трансформирали решението си. „ Гледаше ме все едно споделяше: „ Вземи и мен! ”, споделя певицата за тъжния взор на мъжкото кученце. Казала на Жорж, че не може да тръгне без него. Бизнесменът опитал да се опълчи, тъй като с три кучета към този момент ще се видят в премеждие. В последна сметка Емилия победила. Прибрали се у дома с кученцата.

След първичната еуфория, която споделили с децата, Емилия и Жорж се заели да преглеждат паспортите , с цел да ревизират по кое време са идващите ваксини на кучетата. И тогава видели, че двете от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол са родени на същата дата, на която и починалия Феди. Изненадата била огромна. Приели го за знак. Блондинката споделила с колежката си Камелия, която изтъкнала, че въпреки всичко Феди по някакъв метод се е прибрал у дома. В това имат вяра и Емилия и Жорж Башур, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР